«One Athens»: Πωλούνται πολυτελείς κατοικίες από 600.000 έως 6.600.00 ευρώ στους πρόποδες του Λυκαβηττού

Γιώργος Παπακωνσταντίνου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
«One Athens»: Πωλούνται πολυτελείς κατοικίες από 600.000 έως 6.600.00 ευρώ στους πρόποδες του Λυκαβηττού
Ο νέος ιδιοκτήτης 16 ιδιοκτησιών στο συγκρότημα κτιρίων, Sodia Capital Management, έχει ξεκινήσει τη διαδικασία πώλησής τους, με την Engel & Völkers να έχει αναλάβει το εγχείρημα. Για την αγορά ενός διαμερίσματος στο συγκρότημα οι τιμές κυμαίνονται από 600.000 μέχρι 1.850.000 ευρώ.

Με τιμές από 600.000 ευρώ έως 6.600.000 ευρώ βγαίνουν προς πώληση πολυτελείς κατοικίες στο Κολωνάκι, στους πρόποδες του Λυκαβηττού. H γνωστή μεσιτική εταιρεία Engel & Völkers έχει αναλάβει αποκλειστικά την πώληση των ιδιοκτησιών στο πρωτοποριακό αρχιτεκτονικό συγκρότημα υπερπολυτελών διαμερισμάτων και lofts, «One Athens», στην «καρδιά» της Αθήνας.

Ο νέος ιδιοκτήτης 16 ιδιοκτησιών στο συγκρότημα κτιρίων, Sodia Capital Management, έχει ξεκινήσει τη διαδικασία πώλησής τους, με την Engel & Völkers να έχει αναλάβει το εγχείρημα. Ποντάροντας ενδεχομένως σε αναστροφή του κλίματος στην αγορά κατοικιών, ιδίως εφόσον όλα προχωρήσουν με θετικό τρόπο στον τομέα διαχείρισης της πανδημίας και στους αγοραστές/επενδυτές που αναζητούν ανέσεις, «σε ένα από τα καλύτερα ακίνητα, που τίθενται αυτήν τη στιγμή προς πώληση στην Αθήνα, σε ένα μοναδικό σχέδιο ανέγερσης κατοικιών, που ολοκληρώθηκε το 2017 και το οποίο θέτει τον πήχη ψηλά αναφορικά με τον εξοπλισμό και το σχεδιασμό των κατοικιών, αλλά και την πλεονεκτική του τοποθεσία», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η E&V. Το ακίνητο που αποτελείται από τέσσερα κτίρια 8 ορόφων αποτελεί μετεξέλιξη του κτηρίου που κατασκευάστηκε τις χρονιές 1957-1958 για να στεγάσει τα γραφεία του αρχιτέκτονα-πολεοδόμου Κωνσταντίνου Δοξιάδη.

Η τοποθεσία επιλέχθηκε για την πανοραμική θέα της πρωτεύουσας. Όλες οι κατοικίες του συγκροτήματος, από την βεράντα του τελευταίου ορόφου μέχρι τα μπαλκόνια των διαμερισμάτων και των ρετιρέ, έχουν υπέροχη θέα της πόλης, της Ακρόπολης και του κόλπου του Σαρωνικού.

Στο One Athens πωλούνται 10 ευρύχωρα διαμερίσματα με έκταση μεταξύ 77 τ.μ. και 236 τ.μ., πολλά από’ τα οποία διαθέτουν το δικό τους μπαλκόνι και φέρουν διαφορετικό εξοπλισμό και στυλ διαρρύθμισης. Για την αγορά ενός διαμερίσματος στο συγκρότημα οι τιμές κυμαίνονται από 600.000 μέχρι 1.850.000 ευρώ. Το ρετιρέ έχει έκταση 530 τ.μ., ενώ η τιμή του ανέρχεται στα 6.600.000 ευρώ. Στον εξοπλισμό του ρετιρέ ανήκει μια ιδιωτική βεράντα, με ασυναγώνιστη θέα της πόλης, καθώς και θερμαινόμενη πισίνα, σημειώνει η Engel & Völkers.

Οι επίσης ευρύχωρες μεζονέτες, τέσσερις στον αριθμό, με έκταση από 245 τ.μ. μέχρι 477 τ.μ. θεωρούνται κατά την E&V ιδανικές για οικογένειες, που χρειάζονται πολύ ελεύθερο χώρο για τις δραστηριότητές τους. Τα ακίνητα έχουν άμεση πρόσβαση στο δρόμο ή τον Λυκαβηττό και είναι κατάλληλα για όσους επιθυμούν μια ήσυχη οικογενειακή ζωή. Οι τιμές πώλησης των μεζονέτων κυμαίνονται από 1.650.000 μέχρι 3.400.000 ευρώ. Το διαμέρισμα τύπου loft, που χαρακτηρίζεται από την ψηλή οροφή, με διαρρυθμισμένο ευρύχωρο καθιστικό και τρεις άνετες κρεβατοκάμαρες, πωλείται πλήρως επιπλωμένο και διακοσμημένο διαμέρισμα στην τιμή των 2.400.000 ευρώ.

Όλα τα καταλύματα απολαμβάνουν τη χρήση των ακόλουθων κοινόχρηστων ανέσεων: Βεράντα στον τελευταίο όροφο με θέα στη θάλασσα, στην Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό, εσωτερική πισίνα, τζακούζι, σάουνα και χαμάμ, πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο με αποδυτήριο, αίθουσα ψυχαγωγίας με προβολέα, σαλόνι, χώρος υποδοχής και καθιστικό με μπαρ. Χαρακτηριστικά και Υποδομές: Υπόγειος χώρος στάθμευσης, Υπόγειος αποθηκευτικός χώρος, Λειτουργίες έξυπνου σπιτιού, 24ωρη ασφάλεια κ.α.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider