Η New Sia Greece ενισχύει τις εργασιακές σχέσεις

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η New Sia Greece ενισχύει τις εργασιακές σχέσεις
Η New SIA Greece, έχοντας πάντα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών της, προγραμματίζει σειρά εορταστικών ενεργειών, ειδικά αφιερωμένες στο προσωπικό της εταιρείας.

Στην Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών συμμετέχει η Νew SIA Greece, η κατά 100% θυγατρική της SIA – της κορυφαίας ευρωπαϊκής εταιρείας υψηλής τεχνολογίας στον τομέα πληρωμών και υποδομών.

Η Εθνική Εβδομάδα εξυπηρέτησης Πελατών διοργανώνεται για 3η συνεχόμενη χρονιά στην Ελλάδα υπό την αιγίδα του Ελληνικού Ινστιτούτου Εξυπηρέτησης πελατών, την επόμενη εβδομάδα από 7 Οκτωβρίου έως 12 Οκτωβρίου.

Στο πλαίσιο του φετινού εορτασμού, που διεξάγεται με το μήνυμα: «ΓιορτάΖΟΥΜΕ την Εξυπηρέτηση», η New SIA Greece, έχοντας πάντα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών της, προγραμματίζει σειρά εορταστικών ενεργειών, ειδικά αφιερωμένες στο προσωπικό της εταιρείας, το οποίο σε καθημερινή βάση καταβάλει την μέγιστη δυνατή προσπάθεια προκειμένου η ικανοποίηση των πελατών να παραμένει σε υψηλά επίπεδα σε όλο το εύρος των δραστηριοτήτων και σε κάθε σημείο της αλληλεπίδρασης.

«Η συμμετοχή μας στον φετινό εορτασμό της Εθνικής Εβδομάδας Εξυπηρέτησης Πελατών έχει ως στόχο να αναδείξει την αφοσίωση μας για την παροχή υποστήριξης κορυφαίου επιπέδου στου πελάτες μας με γνώμονα τις ανταγωνιστικές τους ανάγκες, ως αποτέλεσμα των άριστων υπηρεσιών των ανθρώπων μας.

Η θετική εμπειρία του πελάτη και η ανάπτυξη νέων βέλτιστων πρακτικών εξυπηρέτησης αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα για την SIA, η οποία ως αξιόπιστος τεχνολογικός συνεργάτης, προσφέρει την καλύτερη εξυπηρέτηση σε ήδη υπάρχοντες αλλά και μελλοντικούς πελάτες» ανέφερε σχετικά ο κ. Espen Tranoy, Managing Director της New SIA Greece.

Η Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών, εορτάζεται σε περισσότερες από 60 χώρες σε όλο τον κόσμο με στόχο την ανάδειξη του ζωτικού ρόλου της εξυπηρέτησης πελατών, αλλά και την επιβράβευση των ανθρώπων που εργάζονται καθημερινά για την υποστήριξη του πελάτη.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider