Τσακαλώτος σε Στουρνάρα: Υπάρχει ο απαιτούμενος δημοσιονομικός χώρος

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τσακαλώτος σε Στουρνάρα: Υπάρχει ο απαιτούμενος δημοσιονομικός χώρος
«Είμαι βέβαιος ότι αν ανατρέξει στο δικό μας Π/Υ και δει προσεκτικά και τους οικονομικούς δείκτες, θα διαπιστώσει ότι ο απαιτούμενος δημοσιονομικός χώρος υπάρχει», ανέφερε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Στο διοικητή της Τραπέζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα απάντησε μέσω του λογαριασμού του στο Twitter ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, σχετικά με τις πρόσθετες παροχές που ανακοίνωσε η κυβέρνηση από το Ζάππειο.

Ο κ. Στουρνάρας διατύπωσε την άποψη ότι ο προϋπολογισμός δεν έχει χώρο για πρόσθετες παροχές, με τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτο, να τον καλεί να ανατρέξει στον προϋπολογισμό και να δει προσεκτικά και τους οικονομικούς δείκτες για να διαπιστώσει ότι ο απαιτούμενος δημοσιονομικός χώρος υπάρχει (σ.σ. για τα μέτρα που ψηφίστηκαν με ευρεία πλειοψηφία από τη Βουλή).

Συγκεκριμένα, ο υπουργός έγραψε: «Εκ παραδρομής σήμερα ο κ. Στουρνάρας διάβασε τους Π/Υ της δίκης του θητείας ως Υποικ, όπου είχε μια κάποια δυστοκία στην επίτευξη στόχων. Είμαι βέβαιος ότι αν ανατρέξει στο δικό μας Π/Υ και δει προσεκτικά και τους οικονομικούς δείκτες, θα διαπιστώσει ότι ο απαιτούμενος δημοσιονομικός χώρος υπάρχει».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider