Τη δυνατότητα να κάνουν το γύρο των ΗΠΑ μέσα σε 7 ημέρες ταξιδεύοντας με τρένο έχουν οι ταξιδιώτες. Σύμφωνα με τον ιστότοπο κρατήσεων για ταξίδια Wanderu.

Στον ταξιδιωτικό ιστότοπο έχει αναρτηθεί ένας νέος χάρτης, ο οποίος βοηθά όσους θέλουν να κάνουν τον γύρο των ΗΠΑ με τρένο και όπως αναφέρει το κόστος είναι 1.000 δολάρια.

a

Η διαδρομή μεταφέρει τους επισκέπτες από τη Νέα Αγγλία κάτω από την Ανατολική Ακτή κατευθείαν προς τα νότια, διασχίζει τη Ζώνη του Ήλιου, μέχρι τη Δυτική Ακτή, περνά τις Άνω Μεσοδυτικές Πολιτείες και τη λεγόμενη «Σκουριασμένη Ζώνη» και επιστρέφει στη Νέα Αγγλία.

Οι ταξιδιώτες για το γύρο των ΗΠΑ παίρνουν το τρένο από τη Βοστόνη έως την Ουάσιγκτον. Στη συνέχεια επιβιβάζονται σε τρένο από την Ουάσιγκτον μέχρι τη Νέα Ορλεάνη. Μετά υπάρχει τρένο έως το Λος Άντζελες που οδηγεί κατευθείαν στο Σιάτλ, από εκεί στο Σικάγο και στη συνέχεια στο Κλίβελαντ. Από την πολιτεία του Οχάιο το ταξίδι συνεχίζεται στο Όλμπανι της πολιτείας Νέας Υόρκης με τελικό προορισμό ξανά τη Βοστόνη.

Αύξηση των ταξιδιών με τρένο στις ΗΠΑ

Το ταξίδι με τρένο περιλαμβάνει μερικές από τις πιο γραφικές διαδρομές στη χώρα, ωστόσο, οι διαδρομές μεγάλων αποστάσεων, κατέγραψαν αύξηση μόλις 1% την περασμένη χρονιά, εξαιτίας της χρόνου που απαιτείται.

Το 2019, περισσότεροι άνθρωποι από ποτέ επέλεξαν τον σιδηρόδρομο για να ταξιδέψουν στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Σύμφωνα με την εταιρεία διαχείρισης σιδηροδρόμων Amtrak, καταγράφηκε αύξηση της τάξης του 3% στη διαδρομή από την Ουάσιγκτον στη Βοστόνη, καθώς και αύξηση κατά 4% της υπηρεσίας υψηλής ταχύτητας "Acela".

Ωστόσο, υπάρχει ένας τομέας, στον οποίο χρειάζονται περισσότεροι ταξιδιώτες και αυτός είναι