Ποια είναι η οικογένεια Γουόλτον και πώς κερδίζει 100 εκατ. δολάρια κάθε μέρα

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ποια είναι η οικογένεια Γουόλτον και πώς κερδίζει 100 εκατ. δολάρια κάθε μέρα
Σύμφωνα με τα στοιχεία του Bloomberg, η περιουσία των Γουόλτον αυξάνεται κατά 70.000 δολάρια κάθε λεπτό, 4 εκατ. κάθε ώρα και 100 εκατ. κάθε μέρα.

Για κάθε ώρα που ένας νέος υπάλληλος της Walmart κερδίζει μισθό 11 δολάρια, η οικογένεια Γουόλτον που έχει στην ιδιοκτησία της τον «γίγαντα» λιανικής πώλησης κερδίζει 4 εκατ. δολάρια.

Σύμφωνα μάλιστα με τη λίστα του Bloomberg, με τις πλουσιότερες οικογένειες του κόσμου, η τρίτη γενιά - κληρονόμοι της Walmart - βρίσκεται στην κορυφή από πέρυσι.

Για την ακρίβεια, σύμφωνα με τα στοιχεία του Bloomberg, η περιουσία των Γουόλτον αυξάνεται κατά 70.000 δολάρια κάθε λεπτό, 4 εκατ. κάθε ώρα και 100 εκατ. κάθε μέρα.

Όπως αναφέρει το Marketwatch, ήταν μια καλή χρονιά για τις 25 πλουσιότερες οικογένειες του κόσμου, οι οποίες συνολικά ελέγχουν σχεδόν 1,4 τρις. δολάρια πλούτου. Ένα ποσό που σημείωσε αύξηση 24% από την προηγούμενη χρονιά.

Ενώ, οι τρεις κορυφαίες θέσεις «ανήκουν» σε αμερικανικές δυναστίες. Στην πρώτη θέση οι Γουόλτονς της Walmart, στη δεύτερη θέση με 127 δισ. δολάρια η οικογένεια Μαρς, της ομώνυμης εταιρείας και στην τρίτη θέση οι κατασκευαστές - πολιτικοί αδέρφια Kόχ με 125 δισ. δολάρια.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider