Ισραήλ: Η τέταρτη σορός που παραδόθηκε χθες από τη Χαμάς δεν ανήκει σε όμηρο

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Ισραήλ: Η τέταρτη σορός που παραδόθηκε χθες από τη Χαμάς δεν ανήκει σε όμηρο
IDF / Πηγή Φωτογραφίας: ΑΡ
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε σήμερα ότι η τέταρτη σορός, που παραδόθηκε χθες, Τρίτη, το βράδυ από τη Χαμάς, δεν ανήκει σε κάποιον από τους ομήρους της Γάζας.

Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε σήμερα ότι η τέταρτη σορός, που παραδόθηκε χθες, Τρίτη, το βράδυ από τη Χαμάς, δεν ανήκει σε κάποιον από τους ομήρους της Γάζας.

«Αφού ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις που πραγματοποιήθηκαν από το Εθνικό Ιατροδικαστικό Ινστιτούτο», προέκυψε ότι «η τέταρτη σορός, που παραδόθηκε στο Ισραήλ από τη Χαμάς, δεν ανήκει σε κάποιον από τους ομήρους», αναφέρεται σε ανακοίνωση του στρατού.

Βάσει της συμφωνίας ανταλλαγής, που υπέγραψαν το Ισραήλ και η Χαμάς στο πλαίσιο της εκεχειρίας υπό την αιγίδα του αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, το ισλαμιστικό παλαιστινιακό κίνημα δεσμεύθηκε να επιστρέψει όλους τους ομήρους, νεκρούς ή ζωντανούς, που εξακολουθούν να κρατούνται στη λωρίδα της Γάζας.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Ακίνητα: «Κλειδώνουν» οι παρατάσεις σε ΦΠΑ και φορο-κίνητρα – Το σχέδιο που βρίσκεται στο τραπέζι για την στήριξη ιδιοκτητών και ενοικιαστών

Ποιοι όμιλοι «προκρίνονται» για το φοιτητικό / πολιτιστικό ΣΔΙΤ στη Δυτική Αττική – Ποιος έμεινε «εκτός»

Εξοχική κατοικία: Αμερικάνοι και Καναδοί «σαρώνουν» την Ελληνική αγορά - Πόσα δίνουν, ποιες περιοχές προτιμούν

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider