Αφγανιστάν: Οι Ταλιμπάν συμφώνησαν ότι οι Αφγανοί θα μπορούν να φύγουν από τη χώρα και μετά τις 31 Αυγούστου

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Αφγανιστάν: Οι Ταλιμπάν συμφώνησαν ότι οι Αφγανοί θα μπορούν να φύγουν από τη χώρα και μετά τις 31 Αυγούστου
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
«Οι Αφγανοί που διαθέτουν έγκυρα έγγραφα θα συνεχίσουν να έχουν τη δυνατότητα να ταξιδέψουν με εμπορικές πτήσεις μετά τις 31 Αυγούστου».

Οι Ταλιμπάν αποδέχτηκαν ότι οι Αφγανοί θα μπορούν να φύγουν από τη χώρα τους και μετά την οριστική αποχώρηση των Αμερικανών στρατιωτών, στις 31 Αυγούστου, υποστηρίζει ένας Γερμανός διπλωμάτης, ο οποίος διαπραγματεύεται μαζί τους, έπειτα από μια συνάντηση που είχε με εκπροσώπους τους στο Κατάρ.

Ο αναπληρωτής επικεφαλής του πολιτικού γραφείου των Ταλιμπάν στο Κατάρ, ο Σερ Αμπάς Στανεκζάι, «με διαβεβαίωσε ότι οι Αφγανοί που διαθέτουν έγκυρα έγγραφα θα συνεχίσουν να έχουν τη δυνατότητα να ταξιδέψουν με εμπορικές πτήσεις μετά τις 31 Αυγούστου», έγραψε στο Twitter ο Μάρκους Πότσελ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Το γαλάζιο 98% - Η χυλόπιτα του Τσίπρα στον ΣΥΡΙΖΑ - Το «καρφί» στον προϊστάμενο

Φορολογική ενημερότητα: Οι νέοι κανόνες για οφειλέτες - Τι αλλάζει σε μεταβιβάσεις ακινήτων, συμψηφισμούς

Γιατί 7 χρόνια μετά το τέλος των μνημονίων το εισόδημα των μισθωτών υπολείπεται της προ-κρίσης περιόδου;

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider