Intracom: Eπίσκεψη του πρέσβη των ΗΠΑ στον Όμιλο

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Intracom: Eπίσκεψη του πρέσβη των ΗΠΑ στον Όμιλο

Ο πρέσβης των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής στην Αθήνα, David Pearce, συνοδευόμενος από ανώτατους αξιωματούχους της Πρεσβείας πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της Intracom.
Ο πρέσβης κ. Pearce είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις υψηλής τεχνολογίας της Intracom και της Intralot. Παράλληλα, ενημερώθηκε για τις δραστηριότητες των δύο ομίλων ανά τον κόσμο, εστιάζοντας στις εμπορικές σχέσεις μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ, τις οποίες ο όμιλος Intracom ξεκίνησε πριν από 20 και πλέον χρόνια, αναπτύσσοντας στρατηγικές συνεργασίες, μεταξύ άλλων, με τις εταιρείες Raytheon, Boeing, IBM και Oracle.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Αυτοί είναι οι μεγαλοοφειλέτες της Εφορίας και του e-ΕΦΚΑ - Δείτε τις λίστες

Εργασιακό νομοσχέδιο: Fast track προσλήψεις, ευέλικτη διευθέτηση χρόνου εργασίας - Όλες οι αλλαγές, τι ισχύει με τις άδειες

Χατζηδάκης: Νέοι πόροι 8 δισ. ευρώ στην ελληνική οικονομία μέχρι το 2032 – Όσο «μισό Ταμείο Ανάκαμψης»

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider