Ταμείο Παρακαταθηκών & Δανείων: Τι ισχύει από σήμερα για τις συναλλαγές

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ταμείο Παρακαταθηκών & Δανείων: Τι ισχύει από σήμερα για τις συναλλαγές
Επικαιροποιούνται τα μέτρα για την λειτουργία του φορέα από τη Δευτέρα 12/04/2021 του Ταμείου Παρακαταθηκών & Δανείων, στο πλαίσιο της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορονοϊού COVID-19.

Επικαιροποιούνται τα μέτρα για την λειτουργία του φορέα από τη Δευτέρα 12/04/2021 του Ταμείου Παρακαταθηκών & Δανείων, στο πλαίσιο της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορονοϊού COVID-19.

Συγκεκριμένα η απόφαση αναφέρει:

Με την με αριθμό 104698/9.4.2021 (ΑΔΑ 9ΦΣΠ469ΗΗ7-5ΥΕ) απόφαση του Προέδρου Δ.Σ. του Τ.Π. & Δανείων που ελήφθη στο πλαίσιο της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορονοϊού COVID-19 και κατόπιν αξιολόγησης των αναγκών που προκύπτουν από την καθημερινή συναλλαγή με το κοινό, επικαιροποιούνται τα μέτρα για την λειτουργία του φορέα από τη Δευτέρα 12/04/2021 και μέχρι νεωτέρας, ως ακολούθως:

Α. ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

Η συναλλαγή στην Κεντρική Υπηρεσία και τα Καταστήματα του Τ.Π. & Δανείων θα πραγματοποιείται:

α. Σε όλα τα αντικείμενα του Τμήματος Α΄ Εκμίσθωσης Θυρίδων και Εποπτείας Διαχείρισης Αυτούσιων Παρακαταθηκών (θυρίδες), χωρίς ραντεβού

β. Σε όλα τα αντικείμενα των κάτωθι Διευθύνσεων, μόνο κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού:

  • Διεύθυνση Χρηματικών Παρακαταθηκών (Δ3)
  • Διεύθυνσης Ειδικών Παρακαταθηκών (Δ4)
  • Διεύθυνση Καταθέσεων Διαχείρισης Κεφαλαίων Τ.Ν.&Π.Α.& λοιπών Ν.Π. (Δ9)
  • Διεύθυνση Ταμειακής (Δ10) – (Τμήμα Β΄ Κεντρικού Ταμείου &Τμήμα Γ΄ Καταθέσεων) και

γ. Στα κάτωθι αντικείμενα της Διεύθυνσης Εξυπηρέτησης Δανείων Στεγαστικών και Ειδικών Κατηγοριών (Δ6) μόνο κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού:

  • εισπράξεις δόσεων δανείων στεγαστικού τομέα, μερικές και ολικές εξοφλήσεις δανείων, εξαλείψεις υποθηκών και παραλαβή αιτήσεων και εγγράφων αποδοχής μακροπρόθεσμης ρύθμισης λόγω υπαγωγής στο πρόγραμμα Γέφυρα (Ν.4714/2020).

Β. ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ

Η εξυπηρέτηση του κοινού με τα κατά τόπους Γραφεία Παρακαταθηκών των ΔΟΥ θα υλοποιείται κατά τον προβλεπόμενο από την οικεία ΔΟΥ τρόπο. Τα αιτήματα των συναλλασσομένων θα υποβάλλονται μέσω ταχυδρομείου, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τηλεφωνικά ή με κάθε άλλο πρόσφορο μέσο, με υποχρεωτική αναφορά σε αυτά των στοιχείων επικοινωνίας του (e-mail και τηλέφωνο).

Οι ηλεκτρονικές διευθύνσεις και τα τηλέφωνα επικοινωνίας με το Τ.Π.&Δανείων βρίσκονται αναρτημένα στην ιστοσελίδα του (www.tpd.gr – ενότητα «Επικοινωνία»)

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider