UNO - Mattel: Μισθός σχεδόν 18.000 δολαρίων για «έμπειρο παίκτη»

Η Mattel προσφέρει μηνιάτικο άνω των 17.000 δολαρίων σε έναν «τυχερό» ή μια «τυχερή»... για να παίζει συνέχεια Uno!
UNO - Mattel: Μισθός σχεδόν 18.000 δολαρίων για «έμπειρο παίκτη»

Μετά την τεράστια επιτυχία της «Barbie» στο box office, η Mattel θέλει να διατηρήσει πάνω τα φώτα της δημοσιότητας και το θετικό momentum που έχει χτιστεί γύρω της, ψάχνοντας τον παίκτη ή την παίκτρια UNO που έχει αποφασίσει να κάνει... επάγγελμα το συγκεκριμένο –και εξαιρετικά δημοφιλές- επιτραπέζιο παιχνίδι.

Εικόνα

Ειδικότερα, η εταιρεία αναζητά ένα άτομο που έχει πάρει «γαλόνια» στο παιχνίδι, ώστε να δοκιμάσει τη νέα εκδοχή του παιχνιδιού, το Uno Quatro, μέσα σε live streams και με αντιπάλους, γνωστούς influencers. Η θέση εργασίας είναι 4ωρη, τετραήμερη και με χρονικό ορίζοντα τεσσάρων εβδομάδων (καθόλου τυχαίο) και με συνολική αμοιβή 17.776 δολάρια. O ή η Chief UNO Player θα κερδίζει 4.444,44 δολάρια για κάθε μία από τις 4 εβδομάδες, ή 277,77 δολάρια ανά ώρα για κάθε 16ωρη εβδομάδα εργασίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Black Ivory Coffee: Από... κοπριά ελέφαντα ο καλύτερος καφές του πλανήτη - 2.000 δολάρια το κιλό

Οι δοκιμές του παιχνιδιού θα γίνονται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, στην αποβάθρα 17, στη γειτονιά Σίπορτ της Νέας Υόρκης, αρχής γενομένης από τη 13η Σεπτεμβρίου 2023. «Ψάχνουμε διαρκώς να δημιουργούμε νέους τρόπους για να ασχοληθούν οι οπαδοί με το UNO», δήλωσε ο Ρέι Άντλερ, παγκόσμιος επικεφαλής παιχνιδιών της Mattel, προσθέτοντας πως: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που προσφέρουμε μια θέση εργασίας στον απόλυτο παίκτη του UNO για να βοηθήσει στην παρουσίαση του ολοκαίνουργιου παιχνιδιού μας».

Εικόνα

Μεταξύ άλλων, πρέπει να διαθέτετε αγάπη για το UNO καθώς και «μια εξωστρεφή προσωπικότητα που θα μπορεί να μιλά με όποιον περνά από δίπλα του». Οι αιτήσεις για το συγκεκριμένο πόστο θα είναι γίνονται δεκτές έως τις 10 Αυγούστου, ενώ για να στείλετε το «βιογραφικό» σας θα πρέπει να επισκεφθείτε το κανάλι UNO στο TikTok και να δημιουργήσετε ένα βίντεο που θα περιλαμβάνει μερικά στοιχεία για τα προσόντα σας ως παίκτης / παίκτρια του συγκεκριμένου επιτραπέζιου και θα ταγκάρει την εταιρεία και την ανακοίνωσή της για τη συγκεκριμένη... θέση εργασίας.

@uno

🚨do you have what it takes to be our CHIEF UNO PLAYER?🚨 are you passionate about throwing down the Draw 4 and playing the Reverse Card IRL? stitch this video, introduce yourself and answer these four questions: what’s your best memory playing UNO? what’s your best Reverse Card moment? why shouldn’t we SKIP you as the Chief UNO player? what’s your fave version of UNO? submit your video by August 10th at 11:59 PM PST and check out the link in our bio for more information.

♬ Summer - Croquet Club