Σε εξέλιξη το μίνι υπουργικό συμβούλιο

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Σε εξέλιξη το μίνι υπουργικό συμβούλιο
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google

Άρχισε, λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι της Παρασκευής, το μίνι υπουργικό συμβούλιο, προκειμένου να συζητηθούν τα αποτελέσματα των επαφών του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο Νταβός, με αιχμή την κρίσιμη συνάντησή του με τον Ζόραν Ζάεφ για το Σκοπιανό.

Στη συνάντηση συμμετέχει όλη η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εξωτερικών (οι κ.κ. Κοτζιάς, Κατρούγκαλος, Αμανατίδης, Κουίκ), καθώς και άλλοι υπουργοί.

Ακολούθως, στις 6:30 το απόγευμα ο Αλέξης Τσίπρας θα περάσει το κατώφλι του Προεδρικού Μεγάρου, προκειμένου να ενημερώσει και τον Προκόπη Παυλόπουλο για το ονοματολογικό, ενώ αύριο Σάββατο ο πρωθυπουργός θα ενημερώσει κατ' ιδίαν στο Μέγαρο Μαξίμου τους πολιτικούς αρχηγούς.

Η ανακοίνωση της Προεδρίας

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος θα δεχθεί σήμερα και ώρα 18:30 τον πρωθυπουργό Αλέξιο Τσίπρα, ο οποίος θα τον ενημερώσει για τα εθνικά θέματα σε συνέχεια των επαφών του στο Νταβός.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, το πρόγραμμα συναντήσεων του πρωθυπουργού για αύριο Σάββατο έχει ως εξής:

10:30 με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

12:30 με τη Φώφη Γεννηματά

13:30 με τον Δημήτρη Κουτσούμπα

15:00 με τον Σταύρο Θεοδωράκη

17:30 με τον Βασίλη Λεβέντη

Ο πρόεδρος της ΝΔ αμέσως μετά τη συνάντησή του με τον Αλέξη Τσίπρα, αύριο Σάββατο θα αναχωρήσει για προγραμματισμένο ταξίδι στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (Σάββατο και Κυριακή) όπου θα έχει σειρά επαφών με αξιωματούχους και επενδυτές».

Κατά τις πληροφορίες, η Φώφη Γεννηματά έχει ήδη ζητήσει να συγκληθεί Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών.

Το πρωί της Παρασκευής προηγήθηκε συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Πάνο Καμμένο, προκειμένου να ενημερωθεί προσωπικά ο υπουργός Εθνικής Άμυνας για όλες τις εξελίξεις αναφορικά με το ονοματολογικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες από κυβερνητικές πηγές, προηγήθηκε το πρωί της Παρασκευής συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Πάνο Καμμένο, προκειμένου να ενημερωθεί προσωπικά ο υπουργός Εθνικής Άμυνας για όλες τις εξελίξεις αναφορικά με το ονοματολογικό.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Το γαλάζιο 98% - Η χυλόπιτα του Τσίπρα στον ΣΥΡΙΖΑ - Το «καρφί» στον προϊστάμενο

Φορολογική ενημερότητα: Οι νέοι κανόνες για οφειλέτες - Τι αλλάζει σε μεταβιβάσεις ακινήτων, συμψηφισμούς

Γιατί 7 χρόνια μετά το τέλος των μνημονίων το εισόδημα των μισθωτών υπολείπεται της προ-κρίσης περιόδου;

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider