Σκέρτσος για exit poll: Ανανέωση της εντολής προς τη ΝΔ, προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Σκέρτσος για exit poll: Ανανέωση της εντολής προς τη ΝΔ, προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη
«Ανανέωση της εντολής προς τη ΝΔ, προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη για να συνεχίσουμε τις μεγάλες αλλαγές που ζητά η ελληνική κοινωνία» δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας.

Μήνυμα για ανανέωση της εντολής του ελληνικού λαού προς τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη χαρακτήρισε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Άκης Σκέρτσος, το αποτέλεσμα του exit poll για τις βουλευτικές εκλογές.

Σε δήλωση του έξω από τα κεντρικά γραφεία της ΝΔ, ο κ. Σκέρτσος ανέφερε πως «τα exit polls δείχνουν μία σαφή τάση, μία ανανέωση της εντολής προς τη ΝΔ, προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη για να συνεχίσουμε τις μεγάλες αλλαγές που ζητά η ελληνική κοινωνία. Θα περιμένουμε τα αποτελέσματα για να σχολιάσουμε και θα περιμένουμε φυσικά και τον ίδιο τον πρωθυπουργό να κάνει τη δική του δήλωση και ανάγνωση των αποτελεσμάτων».

Ακολούθως δεχόμενος πιέσεις για περαιτέρω σχόλια τόνισε ότι δεν μπορεί να σχολιάσει. «Αποτελούν ενδείξεις τα exit polls θυμίζω. Θα περιμένουμε τα τελικά αποτελέσματα».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

«Αλμυρό» το τραπέζι της Τσικνοπέμπτης: Οι τιμές στη Βαρβάκειο και τα κρεοπωλεία

Χρέη στην εφορία: Η λίστα με τα ακίνητα που βγαίνουν στο «σφυρί»

Το τέλος των «φθηνών δεμάτων» από Temu και Shein: Τι αλλάζει από 1η Ιουλίου

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider