Οικονόμου για Τσίπρα: Επιλέγει να κάνει χιούμορ, κακό, με την εκπαίδευση των παιδιών

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Οικονόμου για Τσίπρα: Επιλέγει να κάνει χιούμορ, κακό, με την εκπαίδευση των παιδιών
«Στην περίπτωση της κυβέρνησης Μητσοτάκη, η ταινία «don’t look up» θα μπορούσε κάλλιστα να παραφραστεί σε «don’t look the cases», είχε αναφέρει ο κ. Τσίπρας.

«Από το σοβαρό στο γελοίο, η απόσταση είναι μικρή - από το γελοίο όμως στο σοβαρό, η απόσταση είναι τεράστια. Είναι αποκαλυπτικό της πολιτικής ελαφρότητας του κ. Τσίπρα το ότι επιλέγει να κάνει χιούμορ, κακό μάλιστα, με την εκπαίδευση των παιδιών μας εν μέσω πανδημίας», δήλωσε ο Γιάννης Οικονόμου για ανάρτηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα.

«Τελικά, ο πραγματικός χαρακτήρας ενός πολιτικού όντως φαίνεται από το τι θεωρεί αστείο», πρόσθεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, καταλήγοντας: «ΥΓ: Όταν αποφασίζει ο κ. Τσίπρας να γράψει κάτι στα αγγλικά ας βάζει τουλάχιστον κάποιον να τα ελέγχει».

Νωρίτερα, ο κ. Τσίπρας, με ανάρτησή του στο twitter, είχε αναφέρει πως «με 50.000 κρούσματα ανοίγουν τα σχολεία όπως ακριβώς έκλεισαν».

«Στην περίπτωση της κυβέρνησης Μητσοτάκη, η ταινία «don’t look up» θα μπορούσε κάλλιστα να παραφραστεί σε «don’t look at the cases»… Με 50.000 κρούσματα ανοίγουν τα σχολεία όπως ακριβώς έκλεισαν. Και ο Θεός βοηθός… », σημείωνε ο κ. Τσίπρας.

Σημειώνεται πως η αρχική ανάρτηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης έγραφε «don’t look the cases», που διορθώθηκε αργότερα σε «don’t look at the cases».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Ανοίγουν τα σχολεία 10 Ιανουαρίου - Με 3 δωρεάν self test μαθητές και εκπαιδευτικοί

gazzetta
gazzetta reader insider insider