Bloomberg για εκλογές: Προβάδισμα Μητσοτάκη, με πιθανή δεύτερη εκλογική αναμέτρηση 

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Bloomberg για εκλογές: Προβάδισμα Μητσοτάκη, με πιθανή δεύτερη εκλογική αναμέτρηση 
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο κ. Μητσοτάκης «φαίνεται πως κερδίζει τις περισσότερους ψήφους».

Στα αποτελέσματα των τηλεοπτικών exit polls για τις βουλευτικές εκλογές στην Ελλάδα αναφέρεται το Bloomberg, κάνοντας λόγο για προβάδισμα του Κυριάκου Μητσοτάκη και της ΝΔ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο κ. Μητσοτάκης «φαίνεται πως κερδίζει τις περισσότερους ψήφους» προσθέτοντας πως «πιθανά θα απέχει από το όριο για το σχηματισμό αυτοδύναμης κυβέρνησης, αυξάνοντας τις πιθανότητες για νέα εκλογική διαδικασία, μέχρι τον Ιούλιο».

Το Bloomberg συμπληρώνει πως η ΝΔ συγκεντρώνει ποσοστό μεταξύ 36% και 40% σύμφωνα με τα exit polls, με τον ΣΥΡΙΖΑ του πρώην πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, να λαμβάβει 25% με 29%.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Ψηφιακό Πελατολόγιο: Από τα συνεργεία αυτοκινήτων, σε γάμους και βαπτίσεις

Ποιο «49%» διεκδικεί η ΝΔ - Η Ντόρα «αλλάζει» τον Αβραμόπουλο - Το «μηδέν» του Γεωργούλη

Οριστικό τέλος στην περικοπή συντάξεων χηρείας - Δεν υπάρχει αξίωση για αναδρομικά

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider