Έσπασε κάθε ρεκόρ ο ένας και μοναδικός legend του ULTREX, Κριστιάνο Ρονάλντο!

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Έσπασε κάθε ρεκόρ ο ένας και μοναδικός legend του ULTREX, Κριστιάνο Ρονάλντο!
Σήμερα βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρο του να γίνει ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο.

Το πείσμα από την παιδική του ηλικία τον βοήθησε, παρά τις δυσκολίες, να κατακτήσει κάθε στόχο. Έχοντας αφιερώσει τη ζωή του στο να βελτιώσει την απόδοσή του, έχτισε με σταθερά βήματα την πορεία μιας καριέρας θρύλου, με μοναδικά επιτεύγματα, αλλά και την εικόνα παγκοσμίου προτύπου για εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον πλανήτη.

Ο δρόμος του προς την καταξίωση, δεν ήταν εύκολος. Η επιλογή του να κατακτήσει κάθε στόχο και να προσπεράσει κάθε δυσκολία, τον μετατρέπει σε ένα ζωντανό θρύλο που μόνο αυτός ξέρει τον τρόπο για την κορυφή. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι ο CR7 είναι ο Brand Ambassador του ULTREX.

Είναι ο παίκτης που τα είχε και τα έχει καταφέρει όλα, καθώς ξέρει πως να αντιμετωπίζει τις προκλήσεις. Και γι’ αυτό ανήκει στην κατηγορία των θρύλων. Το ULTREX, το Νο.1 Ανδρικό Σαμπουάν στον Κόσμο, ήταν και είναι δίπλα του σε όλες τις προκλήσεις, εύκολες ή δύσκολες, όπως είναι πάντα δίπλα και σε όλους τους άντρες, παρέχοντας τους αντιπιτυριδική προστασία και φρεσκάδα.

Από 11/06, το ULTREX μπαίνει σε ρυθμούς EURO και υποστηρίζει όλους τους legends σε κάθε δύσκολη φάση. Γιατί οι ποδοσφαιρικές σου ικανότητες μπορεί να μην είναι σαν του Ronaldo, τα μαλλιά σου όμως μπορούν. Το σαμπουάν ULTREX Legend by CR7, με τη σφραγίδα του Ronaldo, είναι εδώ για κορυφαίες επιδόσεις. & ΠΙΤΥΡΙΔΑ ΤΕΛΟΣ.

Συγχαρητήρια CR7, είμαστε μαζί σου, πάμε δυνατά για τα επόμενα ρεκόρ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Αυτοί είναι οι μεγαλοοφειλέτες της Εφορίας και του e-ΕΦΚΑ - Δείτε τις λίστες

Κοινοτικά λεφτά υπάρχουν - Ανοιχτή επιστολή στον Πρωθυπουργό - ΠΑΣΠ ΑΣΟΕΕ στο Κίνημα Δημοκρατίας

Στεγαστικό: Επιδότηση ενοικίου για δημόσιους υπαλλήλους και προσιτή κατοικία για φοιτητές και ευάλωτους

gazzetta
gazzetta reader insider insider