Φωτοβολταϊκά θα εγκατασταθούν σε σχολεία της Σύρου

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Φωτοβολταϊκά θα εγκατασταθούν σε σχολεία της Σύρου
Το έργο χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ.

Στις 2 Φεβρουαρίου 2020 πρόκειται να διενεργηθεί ο ηλεκτρονικός διαγωνισμός του έργου «Ενεργειακή αναβάθμιση κτιριακού συγκροτήματος Γυμνασίων », συνολικού προϋπολογισμού 1.620.000 ευρώ.

Το έργο χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ και είναι ενταγμένο στον Άξονα Προτεραιότητας 2 “Ενίσχυση της ενεργειακής απόδοσης των δημόσιων κτιρίων”, ενώ η περίληψη της ανοιχτής διαδικασίας του διαγωνισμού δημοσιεύθηκε χθες από τον δήμαρχο Σύρου – Ερμούπολης, Νίκο Λειβαδάρα.

Πρόκειται για ένα μεγάλο και σημαντικό έργο με προϋπολογισμό ύψους 1.620.000 ευρώ, που δρομολόγησε αρχικά η προηγούμενη Δημοτική Αρχή διεκδικώντας τη χρηματοδότηση από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Ν. Αιγαίου 2014 – 2020, κατόπιν πρόσκλησης της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου.

Οι παρεμβάσεις που θα υλοποιηθούν, σύμφωνα με τις συστάσεις του Ενεργειακού Επιθεωρητή, περιλαμβάνουν τοποθέτηση φωτοβολταϊκού συστήματος, αντικατάσταση φωτιστικών σωμάτων με LED, αντικατάσταση των λεβήτων – καυστήρων και κυκλοφορητών με νέου τύπου inventer, αντικατάσταση των εξωτερικών κουφωμάτων, εγκατάσταση θερμοστατικών κεφαλών στα θερμαντικά σώματα, θερμομόνωση δώματος και εγκατάσταση συστήματος ελέγχου BMS.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider