Το Burger King προσφέρει «δουλειά» στον πρίγκιπα Χάρι (pics)

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Το Burger King προσφέρει «δουλειά» στον πρίγκιπα Χάρι (pics)
Το Burger King «τρολάρει» τον πρόγκιπα Χάρι και του προσφέρει θέση εργασίας μετά το «Megxit».

Το δημοφιλές χάρτινο «στέμμα» της προσφέρει στον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ, η αλυσίδα γρήγορου φαγητού Burger King και τους «καλωσορίζει» στη νέα τους «βασιλική οικογένεια».

Η γνωστή αλυσίδα fast food εκμεταλλεύεται επικοινωνιακά το χαρακτηριστικό «King» (βασιλιάς) στο όνομα της και «τρολάρει» το ζεύγος που πριν λίγες μέρες ανακοίνωσε πως παραιτούνται από τα βασιλικά τους καθήκοντα.

Μάλιστα, σύμφωνα με το Business Insider, η Burger King διαβεβαίωσε το ζευγάρι πως θα έχει πάντα «δουλειά» στα καταστήματα της, αν και τα 8 δολάρια / την ώρα, που είναι ο βασικός μισθός που προσφέρει, σύμφωνα με την Glassdoor, ίσως τους φανούν λίγα.

Έχουν την «ευχή» της βασίλισσας Ελισάβετ

Μετά το πέρας της συνόδου του Σάντριγχαμ, έγινε γνωστό ότι η βασίλισσα Ελισάβετ συμφώνησε σε μία «μεταβατική περίοδο», κατά την οποία ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ θα μοιράζουν το χρόνο τους ανάμεσα σε Ηνωμένο Βασίλειο και Καναδά.

«Αν και θα προτιμούσαμε να παραμείνουν μέλη της βασιλικής οικογένειας [...] κατανοούμε την επιθυμία τους να ζήσουν μια πιο ανεξάρτητη ζωή» αναφέρει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider