Ενιαία ρύθμιση σε τράπεζες και Δημόσιο ζήτησε ο Κόλλιας

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Ενιαία ρύθμιση σε τράπεζες και Δημόσιο ζήτησε ο Κόλλιας

Την ενιαία ρύθμιση οφειλών σε τράπεζες και Δημόσιο, ζήτησαν από τον υφυπουργό Οικονομίας, αρμόδιο για θέματα ΕΣΠΑ, Αλέξη Χαρίτση, ο πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Κωνσταντίνος Κόλλιας και ο γενικός γραμματέας, Παναγιώτης Αλαμάνος.

Στην ανακοίνωση του επιμελητηρίου σημειώνεται ότι για το συγκεκριμένο θέμα ο κ. Χαρίτσης είπε ότι θα εξεταστεί αμέσως μετά τα προαπαιτούμενα.

Οι εκπρόσωποι του επιμελητηρίου έθεσαν στον υφυπουργό, ακόμη, τα εξής θέματα:

- Κατοχύρωση των νέων επαγγελμάτων, του διαχειριστή αφερεγγυότητας (το μητρώο να τηρείται από το Οικονομικό Επιμελητήριο), του οικονομολόγου μελετητή και του εσωτερικού ελεγκτή.

- Ένταξη των οικονομολόγων και λογιστών φοροτεχνικών στα προγράμματα του νέου ΕΣΠΑ για την επιδότηση των δραστηριοτήτων τους.

- Ψηφιακό πιστοποιητικό για τους λογιστές-φοροτεχνικούς.

- Κατάρτιση των ανέργων νέων οικονομολόγων-μελών του ΟΕΕ σε επιδοτούμενα προγράμματα.

Συμμετοχή του Οικονομικού Επιμελητηρίου σε ομάδα εργασίας για το νέο μοντέλο παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας, στην οποία, σύμφωνα με το Επιμελητήριο, ο κ. Χαρίτσης ήταν απόλυτα σύμφωνος.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Από την Παρασκευή ξεκινά η καταβολή των αυξημένων συντάξεων - Τα ποσά με παραδείγματα

Πού ανοίγει νέο κατάστημα Taco Bell

Έρχεται νέο πρόγραμμα επιχειρηματικότητας για νέους από τη ΔΥΠΑ με επιδότηση 17.500 ευρώ - Έμφαση στις γυναίκες

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider