Berkshire Hathaway: Στο 1 τρισ. δολάρια η κεφαλαιοποίηση

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Berkshire Hathaway: Στο 1 τρισ. δολάρια η κεφαλαιοποίηση
Η χρηματιστηριακή αξία διαμορφώθηκε στα 905 δισ. δολάρια την περασμένη εβδομάδα.

«Άλμα» κοντά σε αξία κεφαλαιοποίησης ενός τρισ. δολαρίων, κάνει την Δευτέρα η Berkshire Hathaway καθώς απολαμβάνει άνοδο 1,6%.

Ο όμιλος ετερογενών δραστηριοτήτων του Γουόρεν Μπάφετ ανακοίνωσε λειτουργικά κέρδη 8,48 δισ. δολαρίων για το τέταρτο τρίμηνο, έναντι 6,63 δισ. δολαρίων για την ίδια περίοδο του προηγούμενου έτους, βοηθούμενα από την αύξηση των κερδών από ασφαλιστικές συμβάσεις και των εσόδων από επενδύσεις εν μέσω υψηλότερων επιτοκίων και ηπιότερων συνθηκών.

Το απόθεμα της Berkshire εκτινάχθηκε σε ρεκόρ στα 167,6 δισ. δολάρια, καθώς ο όμιλος ετερογενών δραστηριοτήτων αγωνιζόταν να βρει συμφωνίες σε ελκυστικές αποτιμήσεις. Ο Μπάφετ ανέφερε στην ετήσια επιστολή του για τους μετόχους ότι υπήρχε έλλειψη ουσιαστικών συμφωνιών που θα έδιναν στην εταιρεία μια ευκαιρία για «εκπληκτική απόδοση».

Οι μετοχές της Berkshire, οι οποίες κέρδισαν περίπου 15% πέρυσι, είχαν ήδη αυξηθεί κατά περίπου 17% μέχρι στιγμής από το 2024 έως την Παρασκευή. Η χρηματιστηριακή αξία διαμορφώθηκε στα 905 δισ. δολάρια την περασμένη εβδομάδα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Μιχαηλίδου: Στο ακέραιο η σύνταξη των εργαζόμενων συνταξιούχων - 9 χρήσιμες ερωτήσεις – απαντήσεις

Αλουμίνιο: Προσφορά 2,2 δισ. δολαρίων για την εξαγορά της Alumina από την Alcoa

Νέο ρεκόρ καταγράφει η τιμή του κακάο - Φόβοι για ελλείψεις στην αγορά

gazzetta
gazzetta reader insider insider