ΔΕΔΔΗΕ: Οι επιτυχόντες για 100 θέσεις εργασίας -Προσωρινή κατάταξη

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΔΕΔΔΗΕ: Οι επιτυχόντες για 100 θέσεις εργασίας -Προσωρινή κατάταξη
Ο ΔΕΔΔΗΕ γνωστοποιεί ότι, στο πλαίσιο των προβλεπόμενων στην Προκήρυξη ΔΕΔΔΗΕ 1/2021, για την πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, εκατό (100) συνολικά θέσεων προσωπικού με συμβάσεις εργασίας αορίστου χρόνου (ΣΑΧ), αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα της Εταιρείας οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης, οι πίνακες απορριπτέων και οι προσωρινοί πίνακες προσληπτέων, για την Κατηγορία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ), για κάθε κωδικό θέσης αυτής.

Aναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του ΔΕΔΔΗΕ οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης, οι πίνακες απορριπτέων και οι προσωρινοί πίνακες προσληπτέων κατηγορίας ΔΕ για την πλήρωση 100 θέσεων εργασίας.

Κατά των ανωτέρω πινάκων επιτρέπεται η άσκηση ενστάσεως μόνο για λόγους νομιμότητας. Η προθεσμία υποβολής ενστάσεων αρχίζει την Παρασκευή 15.10.2021 και λήγει τη Δευτέρα 25.10.2021.

Η άσκηση της ενστάσεως γίνεται με ηλεκτρονική υποβολή μέσω του διαδικτυακού τόπου της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. www.deddie.gr, επιλέγοντας τη διαδρομή, «Προσλήψεις Προσωπικού με Σύμβαση Αορίστου Χρόνου»Προκήρυξη 1/2021Υποβολή Αίτησης-Υπεύθυνης Δήλωσης  Σύνδεση μέσω ΓΓΠΣ Ενστάσεις.

Το εμπρόθεσμο της κατάθεσης της ενστάσεως κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής της στον ΔΕΔΔΗΕ.

Σύμφωνα με τα οριζόμενα στην Προκήρυξη, ένσταση κατά της βαθμολογίας της συνέντευξης δεν επιτρέπεται.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider