Επιχειρήσεις | Διεθνή
08-09-2021 | 14:58

Το ΗΒΟ Μax έρχεται στην Ευρώπη στις 26 Οκτωβρίου

Newsroom
Μοιράσου το
Warner Media
live updates: Ανανεώθηκε πριν

Η υπηρεσία streaming HBO Max θα είναι διαθέσιμη σε έξι ευρωπαϊκές χώρες στις 26 Οκτωβρίου και θα ξεκινήσει σε 14 επιπλέον περιοχές το επόμενο έτος, ανέφερε την Τετάρτη η WarnerMedia.

Η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη στην Ισπανία, τη Νορβηγία, τη Σουηδία, τη Δανία, τη Φινλανδία και την Ανδόρα και θα περιλαμβάνει ταινίες και σειρές όπως «Χάρι Πότερ», «Game of Thrones» και «The Big Bang Theory». Η εταιρεία θα ανακοινώσει τις τιμές και πρόσθετες λεπτομέρειες περιεχομένου τον Οκτώβριο.

Οι υπηρεσίες streaming επεκτείνονται στο εξωτερικό σε μια προσπάθεια να αυξηθούν οι συνδρομητές καθώς η αγορά των ΗΠΑ επιβραδύνεται. Το να είσαι νωρίς στην αγορά είναι σημαντικό λόγω της ευρέως διαδεδομένης άποψης ότι οι καταναλωτές θα εγγραφούν σε πολλές - αλλά όχι σε όλες - διαθέσιμες υπηρεσίες streaming.

Η Ευρώπη είναι το μέρος για την δεύτερη διεθνή παρουσίαση του HBO Max της WarnerMedia, η οποία έκανε πρεμιέρα στις Ηνωμένες Πολιτείες πέρυσι. Τον Ιούνιο ξεκίνησε σε 39 περιοχές στη Λατινική Αμερική και την Καραϊβική, όπου η εταιρεία παρέχει δύο προγράμματα συνδρομής, ξεκινώντας από 3 δολάρια το μήνα.

Τον Ιούλιο, ο διευθύνων σύμβουλος της WarnerMedia, Τζέισον Κίλαρ, δήλωσε στο Reuters ότι η αύξηση των συνδρομητών του HBO Max στη Λατινική Αμερική θα ξεπεράσει τον απόλυτο αριθμό νέων συνδρομητών στην αμερικανική αγορά κατά το β’ εξάμηνο του τρέχοντος έτους και ότι «δεν θα εκπλαγεί» εάν η τάση αυτή επιμείνει έως το 2022

Μιλώντας με αναλυτές την ίδια ημέρα, η μητρική της WarnerMedia, AT&T, αναβάθμισε τις προβλέψεις της για τους παγκόσμιους συνδρομητές του HBO Max σε 70 εκατομμύρια έως 73 εκατομμύρια μέχρι το τέλος του έτους. Προηγουμένως προέβλεπε 67 εκατομμύρια έως 70 εκατομμύρια συνδρομητές. 

Η επέκταση της υπηρεσίας έρχεται καθώς η AT&T ετοιμάζεται να κλείσει μια συμφωνία για να συνδυάσει το περιεχόμενο πολυμέσων της με το Discovery και να επικεντρωθεί στην αρχική της επιχείρηση παροχής υπηρεσιών τηλεφώνου και διαδικτύου.
 

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.