Χαρδαλιάς: Κλείνει η πλατεία της Αγίας Παρασκευής

Χαρδαλιάς

Ο κ. Χαρδαλιάς ανακοίνωσε την απαγόρευση κυκλοφορίας σητν πλατεία της Αγίας Παρασκευής για συγκεκριμένες ώρες.

Την απαγόρευση της κυκλοφορίας στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής από τις 21:00-6:00 ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς την Τετάρτη.

Ο κ. Χαρδαλιάς άσκησε έντονη κριτική στη συμπεριφορά ορισμένων στον κλάδο εστίασης, που εστιάζουν στα take away ποτά και στις μεγάλες συναθροίσεις και τόνισε πως η σταδιακή άρση των μέτρων είναι συλλογική υπόθεση.

Επίσης έκανε λόγο πως αν παρατηρούνται τέτοια φαινόμενα θα λαμβάνονται μέτρα τοπικού χαρακτήρα όπως τώρα στην Αγίας Παρασκευή.

Ένας ακόμα νεκρός από κορονοϊό την Τετάρτη

Ένας ακόμα ασθενής έχασε τη μάχη με τον κορονοϊό, με τον συνολικό αριθμό των νεκρών να φτάνει τους 147, όπως ανακοίνωσε την Τετάρτη ο κ. Τσιόδρας.

Ο λοιμωξιολόγος και εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας κ. Σωτήρης Τσιόδρας ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι τα νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα είναι 21 -11 εκ των οποίων ανήκουν σε σώματα ασφαλίας (ένοπλες δυνάμεις)- ενώ ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων φτάνει τα 2.663 και το 55,4% αφορά άνδρες. Ακόμα ένας ασθενής έχασε τη ζωή τους με τον συνολικό αριθμό να φτάνει τους 147.

Συνολικά 36 άνθρωποι νοσηλεύονται σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, ενώ 82 έχουν πάρει εξιτήριο από τις ΜΕΘ.

BEST OF INTERNET

ΑΡΧΙΚΗ