Επίθεση του «Δεν Πληρώνω» στον πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Επίθεση του «Δεν Πληρώνω» στον πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ

Επίθεση κατά του προέδρου της ΓΕΝΟΠ, Γιώργου Αδαμίδη, εξαπέλυσε το κίνημα «Δεν Πληρώνω» με αφορμή τις θέσεις που εξέφρασε σε τηλεοπτική εκπομπή. Το κίνημα εξέδωσε σχετική ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:

«Καταγγέλλουμε το φασιστικό παραλήρημα του προέδρου της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ Γιώργου Αδαμίδη, ο οποίος στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση εναντίον των πολιτών που αδυνατούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς της ΔΕΗ και του κινήματος «Δεν Πληρώνω», το οποίο χρόνια τώρα παλεύει για να μην μείνει κανένα νοικοκυριό χωρίς ρεύμα.

Ο Γ. Αδαμίδης χωρίς ίχνος ντροπής, υπερασπιζόμενος ξεκάθαρα την φασιστική ιδεολογία του κοινωνικού καιάδα, περιέγραψε ως μπαταχτσήδες τους φτωχοποιημένους συμπολίτες μας που αδυνατούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς της ΔΕΗ. Επίσης δεν δίστασε να τους κατηγορήσει και ως υπεύθυνους για τις σχεδιαζόμενες ανατιμήσεις τιμολογίων, ρίχνοντας νερό στον μύλο του κοινωνικού αυτοματισμού.

Πρόσωπα σαν τον Γ. Αδαμίδη ευτελίζουν την έννοια του συνδικαλισμού και αποτελούν λαγούς της νεομνημονιακής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και της εγχώριας και ξένης ολιγαρχίας που επιχειρούν την απαξίωση του κοινωνικού ρόλου της ΔΕΗ και το “αναίμακτο” ξεπούλημά της στους κερδοσκόπους.

Αυτοί που θέλουν να ρίξουν τους εξαθλιωμένους συνανθρώπους μας στον κοινωνικό καιάδα θα βρουν την απάντησή του από τον ίδιο το λαό. Το Κίνημα μας θα εντείνει την κοινωνική και πολιτική του δράση, κλιμακώνοντας την πάλη του για να μη μείνει κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα και υπερασπιζόμενο με όλες του τις δυνάμεις τον δημόσιο και κοινωνικό χαρακτήρα της ΔΕΗ».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider