Είμαστε πανέτοιμοι για τις εκλογές όποτε κι αν γίνουν αυτές

Ηλίας Τσέρκης
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Είμαστε πανέτοιμοι για τις εκλογές όποτε κι αν γίνουν αυτές

Όπως όλοι ξέρουμε μέσα στο 2019 θα διεξαχθούν οι ευρωεκλογές και οι εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Οι δε βουλευτικές εκλογές βάσει συντάγματος θα προκηρυχτούν το αργότερο σε 15 μήνες. Τα ως άνω καθιστούν πασιφανές ότι η χώρα έχει εισέλθει και επισήμως σε μακρά προεκλογική περίοδο. Η Νέα Δημοκρατία ως κόμμα εξουσίας έχει έτοιμο τον μηχανισμό της ανά πάσα στιγμή, προκειμένου να αντεπεξέλθει με επιτυχία σε όλες τις επικείμενες εκλογές. Ακόμα και τώρα εν μέσω θέρους, τα στελέχη του κόμματος μας τόσο σε κεντρικό όσο και σε τοπικό επίπεδο είναι σε πλήρη εκλογική και οργανωτική ετοιμότητα καθώς μπορεί ανά πάσα στιγμή να προκηρυχθούν εθνικές εκλογές.

Η παράταξη μας είναι σε εγρήγορση, προκειμένου να φύγει το συντομότερο η χειρότερη κυβέρνηση που έχει γνωρίσει ο τόπος από τη μεταπολίτευση και μετά. Η αντίστροφη μέτρηση για τις βουλευτικές εκλογές έχει ήδη ξεκινήσει και μέσα στους επόμενους μήνες η Νέα Δημοκρατία θα είναι αυτοδύναμη κυβέρνηση και ο Κυριάκος Μητσοτάκης Πρωθυπουργός!

Η μεγαλύτερη ΔΗΜ.Τ.Ο. στο Αιγαίο είναι αυτή της Ρόδου. Όπως καταλαβαίνετε η ευθύνη του συμβουλίου μας για την μεταλαμπάδευση των ιδεών και αρχών του κόμματός μας είναι ιδιαίτερα μεγάλη. Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια οι περισσότεροι πολίτες βλέπουν με δυσπιστία όλο το πολιτικό σύστημα της χώρας. Οι πολίτες αυτοί έχουν απογοητευτεί από την εν γένει στασιμότητα της πολιτικής ζωής και για αυτό διστάζουν να έρθουν σε επαφή με τα κόμματα. Κάνουμε κάλεσμα στους δημότες της Ρόδου να έρθουν σε επικοινωνία με τα μέλη της τοπικής μας οργάνωσης, προκειμένου να μοιραστούν μαζί μας εμπειρίες, γνώσεις και ιδέες ούτως ώστε να συνδράμουμε ενεργά μαζί τους στην δρομολόγηση λύσεων σε ζητήματα τοπικού και όχι μόνο ενδιαφέροντος. Ήδη ξεκινήσαμε μία σειρά επαφών με στελέχη της αυτοδιοίκησης και τους επιστημονικούς και παραγωγικούς φορείς του τόπου μας, προκειμένου μέσα από έναν γόνιμο διάλογο να καταγράψουμε τους προβληματισμούς τους και να συνεισφέρουμε στην προώθηση τους σε κεντρικό επίπεδο. Οι παρεμβάσεις γίνονται και θα εντατικοποιηθούν στο επόμενο διάστημα, τόσο σε πολιτικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider