Σχοινάς: Η εποχή της αφέλειας και της αθωότητας της Ευρώπης σε θέματα ασφάλειας έχει τελειώσει

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Σχοινάς: Η εποχή της αφέλειας και της αθωότητας της Ευρώπης σε θέματα ασφάλειας έχει τελειώσει
Εξέφρασε την ικανοποίησή του «που αυτή η αφύπνιση της ΕΕ συνέβη πριν από τον πόλεμο».

«H εποχή της αφέλειας και της αθωότητας της Ευρώπης σε θέματα ασφάλειας έχει τελειώσει» τόνισε ο Αντιπρόεδρος της Επιτροπής, Μαργαρίτης Σχοινάς μιλώντας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στο Στρασβούργο.

Εξέφρασε την ικανοποίησή του «που αυτή η αφύπνιση της ΕΕ συνέβη πριν από τον πόλεμο» και υπογράμμισε ότι «για πρώτη φορά τώρα σε επίπεδο ΕΕ έχουμε ένα τεράστιο σύνολο κανόνων που μας επιτρέπει την προστασία από τις ψηφιακές και τις φυσικές απειλές στον ίδιο βαθμό».

«Είναι αυτή η απάντησή μας σε όλα τα προβλήματα; Όχι. Είμαστε καλύτερα προετοιμασμένοι από ποτέ σε επίπεδο ΕΕ, όχι δεν είμαστε εκεί που θα θέλαμε να είμαστε όσον αφορά στην αντιμετώπιση όλων των απειλών αλλά θα φτάσουμε» ανέφερε ο κ. Σχοινάς.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Το σχέδιο της κυβέρνησης για τη στέγη: Περισσότερα σπίτια, όχι μόνο επιδόματα το 2026

Λειψυδρία 2026: 771 εκατ. κυβικά νερού, αλλά δεν αρκούν – Πού είναι το πρόβλημα

Τα 3 νέα pass του Ιουνίου και το έκτακτο επίδομα για τις οικογένειες με παιδιά

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider