Χρηματιστήριο: 16 small caps παρουσίασαν τα επενδυτικά τους σχέδια

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Χρηματιστήριο: 16 small caps παρουσίασαν τα επενδυτικά τους σχέδια
Το συνέδριο εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων του ομίλου για την ενίσχυση της προβολής των εισηγμένων εταιρειών στην επενδυτική κοινότητα.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, το 2ο ΑTHEX Small Cap Conference που διοργάνωσε ο όμιλος Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Το συνέδριο εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων του ομίλου για την ενίσχυση της προβολής των εισηγμένων εταιρειών στην επενδυτική κοινότητα, την αύξηση της κάλυψής τους από τους χρηματιστηριακούς αναλυτές αλλά και την βελτίωση της ρευστότητας των μετοχών τους.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, υψηλόβαθμοι εκπρόσωποι 16 εισηγμένων εταιρειών είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν σε Έλληνες και ξένους διαχειριστές κεφαλαίων και αναλυτές το προφίλ αλλά και τα επενδυτικά σχέδια των επιχειρήσεών τους.

Οι εταιρείες που συμμετείχαν ήταν οι εξής :

1 ALPHA TRUST

2 BRIQ PROPERTIES R.E.I.C.

3 CNL CAPITAL

4 DROMEAS

5 ENTERSOFT

6 EPSILON NET

7 FOODLINK

8 INTERCONTINENTAL INTERNATIONAL R.E.I.C.

9 LOULIS MILLS

10 MLS

11 PAPOUTSANIS

12 PERFORMANCE TECHNOLOGIES

13 PETROS PETROPOULOS

14 PROFILE SOFTWARE

15 REVOIL

16 TRASTOR

Το ενδιαφέρον που καταγράφηκε εφέτος ήταν αυξημένο, στοιχείο που αποτυπώνεται από τον αριθμό των κατ’ ιδίαν και ομαδικών συναντήσεων (οne-to-one and group meetings), οι οποίες ξεπέρασαν τις 500.

Από τους 41 επαγγελματίες της αγοράς που έδωσαν το παρών, 23 εταιρείες ήταν εγχώριοι και αλλοδαποί διαχειριστές κεφαλαίων και 18 ήταν χρηματιστηριακές εταιρείες. Συνολικά 180 σύνεδροι παρακολούθησαν την εκδήλωση.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.