Λαγκάρντ: Η ΕΚΤ ελπίζει να πιάσει τον στόχο του 2% το 2025

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Λαγκάρντ: Η ΕΚΤ ελπίζει να πιάσει τον στόχο του 2% το 2025
Κριστίν Λαγκάρτ - Πηγή Φωτογραφίας: @associatedpress
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα είναι κοντά στον στόχο του 2% για τον πληθωρισμό, σύμφωνα με την πρόεδρο της τράπεζας, Κριστίν Λαγκάρντ.

Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα είναι κοντά στον στόχο του 2% για τον πληθωρισμό, σύμφωνα με την πρόεδρο της τράπεζας, Κριστίν Λαγκάρντ.

«Έχουμε κάνει σημαντική πρόοδο το 2024 όσον αφορά τη μείωση του πληθωρισμού και ελπίζουμε ότι το 2025 θα είναι το έτος κατά το οποίο θα είμαστε στον στόχο όπως εκτιμούσαμε και όπως είχε προγραμματιστεί στη στρατηγική μας», αναφέρει σε ανάρτηση στο X.

«Φυσικά θα συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας για να διασφαλίσουμε ότι ο πληθωρισμός θα σταθεροποιηθεί βιώσιμα σε αυτόν τον μεσοπρόθεσμο στόχο του 2%», προσθέτει.

Φωτογραφία: @associatedpress

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Η χώρα που ζει το δημογραφικό μας μέλλον προβλέπεται να χάσει το 30% του πληθυσμού της μέχρι το 2070

Ακαθάριστα οικόπεδα: Τι γίνεται όταν ο ιδιοκτήτης δεν τα καθαρίσει - Πώς κινούνται δήμοι και ΠΣ, ποιος πληρώνει τον λογαριασμό

Η επίθεση στη Hugging Face σηματοδοτεί την έναρξη μιας επικίνδυνης εποχής κυβερνοεπιθέσεων με AI

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider