Διευρύνει τις συνεργασίες της με τους ξενοδοχειακούς Ομίλους η HIT Α.Ε

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Διευρύνει τις συνεργασίες της με τους ξενοδοχειακούς Ομίλους η HIT Α.Ε
Νέα συνεργασία με τον ξενοδοχειακό Όμιλο Aquila Hotels & Resorts.

Τις ολοκληρωμένες λύσεις μηχανογράφησης που παρέχει η εταιρεία HΙT S.A., και συγκεκριμένα το σύστημα διαχείρισης ξενοδοχειακών μονάδων Protel Hotel Software, επέλεξε ο ξενοδοχειακός Όμιλος Aquila Hotels & Resorts.

Τα ξενοδοχεία του κρητικού Ομίλου έκαναν το επόμενο βήμα στη μηχανογράφησή τους και πλέον αξιοποιούν την επαυξημένη λειτουργικότητα που προσφέρει το ενοποιημένο περιβάλλον Protel Multi-Property. Παράλληλα, στα επισιτιστικά τμήματα των ξενοδοχείων της Aquila Hotels & Resorts, εγκαταστάθηκε η εφαρμογή symPOSium Web POS για πλήρη αυτοματοποίηση των διαδικασιών.

«Η τεχνολογία Protel - συμβατή με τις απαιτήσεις της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας- προσφέρει λύσεις για την καλύτερη εξυπηρέτηση τόσο του ξενοδόχου όσο και του επισκέπτη», επισήμανε σχετικά ο Διευθυντής του Τμήματος Protel της εταιρείας, κ. Δημήτρης Κωνσταντάρας.

Υπογραμμίζεται ότι η διάθεση στην ελληνική αγορά του Protel Hotel Software - μιας προηγμένης ξενοδοχειακής λύσης μηχανογράφησης - γίνεται από τη HIT S.A., τον επίσημο και αποκλειστικό αντιπρόσωπο της φερώνυμης εταιρείας σε Ελλάδα και Κύπρο.

Η ξενοδοχειακή έκδοση του symPOSium Web POS

Σημειώνεται ότι η ξενοδοχειακή εκδοχή του symPOSium Web POS, της σουίτας εφαρμογών για επισιτιστικά τμήματα της HIT S.A., «αναγνωρίζει» τον πελάτη από την κάρτα-κλειδί του δωματίου του, αυτοματοποιεί πλήρως τη διαχείριση των δικαιουμένων του και παίζει σημαντικό ρόλο στην ολοκλήρωση της πρωτοποριακής διαδικασίας «Paperless Reception», προκειμένου η υπογραφή του επισκέπτη να λαμβάνεται και να καταχωρείται στο σύστημα του ξενοδοχείου από κάθε station ψηφιακά, χωρίς χαρτί.

Η HIT Hospitality Integrated Technologies A.E., έχοντας συμπληρώσει 35 χρόνια δραστηριοποίησης στον χώρο του τουρισμού, θεωρείται πλέον ο μεγαλύτερος hospitality integrator σε Ελλάδα και Κύπρο. Με περισσότερα από 1.400 ξενοδοχειακά συγκροτήματα και πάνω από 8.000 επιχειρήσεις μαζικής εστίασης στο πελατολόγιό της, μεταξύ των οποίων οι μεγαλύτερες ξενοδοχειακές αλυσίδες, το Ολυμπιακό Χωριό των Αγώνων του 2004 στην Αθήνα, καθώς και οι πιο γνωστές αλυσίδες γρήγορου φαγητού της Ελλάδας, η HIT S.A. προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε όλο το φάσμα της βιομηχανίας του τουρισμού και της εστίασης.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider