Εξαντλούνται τα αποθέματα των AirPods ενόψει Black Friday και Cyber Monday

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Εξαντλούνται τα αποθέματα των AirPods ενόψει Black Friday και Cyber Monday
Η μεγάλη ζήτηση στις συσκευές της Apple είναι πιθανό να φέρει ελλείψεις στην αγορά.

«Πολύ πιθανό» μοιάζει το σενάριο εξάντλησης των αποθεμάτων για τα παλαιότερα και νεότερα AirPods της Apple, από την αγορά.

Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα του CNBC, προς το παρόν, δεν έχει τεθεί ζήτημα διαθεσιμότητας στις ΗΠΑ, καθώς καταστήματα όπως το Best Buy, η Walmart και το Target στις ΗΠΑ, δηλώνουν πως υπάρχει στοκ, όμως η ζήτηση ενόψει Black Friday, Cyber Monday και εορταστικής περιόδου είναι πολύ πιθανό να προκαλέσει πλήρη εξάντληση των αποθεμάτων.

Το νεότερο μοντέλο ακουστικών της Apple, AirPods Pro, με τιμή που φτάνει τα 249 δολάρια, κυκλοφόρησε στις 30 Οκτωβρίου και αναμένεται να είναι ένα από τα προϊόντα με τη μεγαλύτερη ζήτηση κατά την αυριανή Black Friday και τη Cyber Monday, η οποία ακολουθεί αμέσως μετά.

Η Apple διπλασιάζει την παραγωγή

Το μόνο πρόβλημα είναι ότι η μεγάλη ζήτηση φέρνει καθυστερήσεις. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, στην ιστοσελίδα της Apple αναφέρεται πως ένα σετ AirPods Pro - που η παραγγελία του έγινε την Τετάρτη, δεν θα φτάσει στον καταναλωτή νωρίτερα από τα Χριστούγεννα.

Την ίδια ώρα, έχει γίνει γνωστό πως η Apple έχει ζητήσει από τους συνεργάτες της να διπλασιάσουν την παραγωγή, με στόχο τα 2 εκατ. τεμάχια το μήνα.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις, η Apple αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά περί τα 65 εκατ. τεμάχια AirPods το 2019 και πιθανόν να φτάσει τα 85 - 90 εκατ. τεμάχια το 2020.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider