Δείτε ζωντανά τη συζήτηση του Ελληνολληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου για τις προκλήσεις στην αγορά του HoReCa

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Δείτε ζωντανά τη συζήτηση του Ελληνολληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου για τις προκλήσεις στην αγορά του HoReCa
Απώτερος σκοπός η εξαγωγή συμπερασμάτων αποβλέποντας στην ενίσχυση του κλάδου που αποτελεί βασικό πυρήνα της οικονομίας και της ανταγωνιστικότητας της χώρας κατά την μετά COVID-19 εποχή.

Το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο στο πλαίσιο των AmChamGR Digital Talks & Events διοργανώνει Roundtable Discussion με θέμα “Ho.Re.Ca. Businesses: Shaping the Trends of the Future” το οποίο θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020 και ώρα 17.00 μμ.

Το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο με τη συγκεκριμένη εκδήλωση ανοίγει τη συζήτηση για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο κλάδος της Ho.Re.Ca. ιδιαίτερα μετά το ξέσπασμα της παγκόσμιας πανδημίας, αλλά και για τις θεσμικές πρωτοβουλίες που πρέπει να αναληφθούν με στόχο την αντιμετώπιση των υφιστάμενων προβλημάτων. Καταλύτης σε αυτό, η ανάδειξη της σημασίας του κλάδου για τη βιωσιμότητα της ελληνικής οικονομίας, καθώς και όλων εκείνων των πρωτοβουλιών που ελήφθησαν εν μέσω της πρωτοφανούς αυτής κρίσης. Στο επίκεντρο της συζήτησης, οι ανάγκες των επιχειρηματιών εστίασης και ξενοδοχείων, η διαμόρφωση νέων καταναλωτικών συνηθειών, η ανταπόκριση των εγχώριων παραγωγών και διανομέων, καθώς και η ανάδειξη κοινωνικών πρωτοβουλιών από ισχυρές ελληνικές βιομηχανίες.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το παρακάτω link:
https://www.amcham.gr/events/event/ho-re-ca-business-shaping-future-trends/

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.