Στράτευση της Mercedes κατά του κορονοϊού

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Στράτευση της Mercedes κατά του κορονοϊού
Η Mercedes – Benz και η Daimler χρησιμοποιούν τα κανάλια των κοινωνικών τους δικτύων για ενημέρωση του κοινού σχετικά με τον κορονοϊό.

Εκτός από δωρεές αυτοκινήτων και κατασκευή μασκών όπου απαιτείται, η Mercedes – Benz και η Daimler χρησιμοποιούν τα social media, στα οποία διαθέτουν δεκάδες εκατομμύρια ακολούθους, για τη σωστή, επιστημονική και επίσημη ενημέρωση σχετικά με τον κορονοϊό.

Λόγω της επιδείνωσης της πανδημίας COVID-19, τα παγκόσμια κανάλια κοινωνικών μέσων των Mercedes-Benz και Daimler θα χρησιμοποιηθούν για τη στήριξη της διάδοσης σημαντικών πληροφοριών από επίσημους φορείς και οργανισμούς υγείας. Ως εκ τούτου, η Mercedes-Benz θα δημοσιεύει ειδήσεις και μελέτες που αποσκοπούν να ενθαρρύνουν το κοινό και τους πελάτες της να επιδείξουν αλληλεγγύη, επιμονή, υπομονή και «κοινωνική απομάκρυνση» στην παρούσα εξαιρετική κατάσταση.

Daimler
Ο λογαριασμός της Daimler στο twitter έχει αρχίσει ήδη την ενημέρωση σχετικά με τον κορονοϊό. 

Η ανακοίνωση της Mercedes

«Θα χρησιμοποιήσουμε την εμβέλεια των παγκόσμιων καναλιών κοινωνικής δικτύωσης των μέσων ενημέρωσης της Mercedes-Benz στις επόμενες μέρες και εβδομάδες για να επιβραδύνουμε την εξάπλωση του ιού COVID-19. Παρέχουμε στους περισσότερους από 50 εκατομμύρια οπαδούς μας τα διεθνή κανάλια της μάρκας για συμβουλές σε θέματα όπως η υγιεινή, η υπεύθυνη συμπεριφορά και η αντιμετώπιση των ομάδων υψηλού κινδύνου ή εκείνων που ήδη νοσούν. Επιπλέον, θα μοιραζόμαστε πληροφορίες από επιλεγμένους οργανισμούς υγείας», δήλωσε σχετικά η Μπετίνα Φέτζερ, αντιπρόεδρος marketing στη Mercedes-Benz AG.

Οι αυτοκινητοβιομηχανίες στη “μάχη” του κορονοϊού

Όλο και περισσότερες εταιρείες κατασκευής αυτοκινήτων, λόγω της αναστολής της παραγωγικής διαδικασίας των εργοστασίων τους, αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες που βοηθούν στην ανάσχεση της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Όπως ανακοινώθηκε την Πέμπτη 19 Μαρτίου, ο όμιλος FCA και η Ferrari βρίσκονται σε επαφές με έναν από τους μεγαλύτερους κατασκευαστών αναπνευστήρων στην Ιταλία, προκειμένου να βοηθήσουν ώστε να επιταχυνθεί η παραγωγή των σωτήριων αυτών μηχανημάτων για την αντιμετώπιση του κορονοϊού,

Η εταιρεία Siare Engineering, που εδρεύει στη βόρεια Ιταλία, επίκεντρο της πανδημίας του Covid-19 που έχει οδηγήσει στο θάνατο σχεδόν 3.000 ανθρώπους, βρίσκεται σε συνεχείς επαφές με τις Fiat Chrysler Automobiles (FCA), Ferrari και την κατασκευάστρια ανταλλακτικών Marelli, για να κατασκευάσουν είτε ανταλλακτικά, είτε τμήματα των αναπνευστήρων και να βοηθήσουν στην συναρμολόγηση τους.

Ακόμα και στη χώρα μας, η Kosmocar, επίσημος εισαγωγέας των Volkswagen, Audi, Skoda, Bentley και των μοτοσικλετών Ducati, ανακοίνωσε την Παρασκευή 20 Μαρτίου ότι θα διαθέσει εντελώς δωρεάν έναν μεγάλο στόλο οχημάτων στον ΕΟΔΥ, ένα ασθενοφόρο στο ΕΚΑΒ και δεκάδες επαγγελματικά οχήματα σε super market, ώστε να πραγματοποιούν ταχύτερα και αποτελεσματικότερα τις κατ' οίκον διανομές των προϊόντων τους.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider