Σάρωσε η Καραμολέγκος στα Healthy Diet Awards 2020! (pics)

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Σάρωσε η Καραμολέγκος στα Healthy Diet Awards 2020! (pics)
Σε μία λαμπερή εκδήλωση που έλαβε χώρα στο InterContinental Athenaeum Athens την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου, η εταιρία «Καραμολέγκος» κατέκτησε τέσσερα βραβεία στα Healthy Diet Awards 2020, καθιστώντας τη μία από τις πιο πολυβραβευμένες της βραδιάς!

Τα Healthy Diet Awards, τα οποία διοργανώνονται για πρώτη φορά, έχουν ως σκοπό να επιβραβεύσουν την αριστεία και την καινοτομία στα προϊόντα εταιρειών που προάγουν την ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή.

Στα εν λόγω βραβεία , η εταιρεία «Καραμολέγκος» διακρίθηκε και για τα τέσσερα προϊόντα με οποία έλαβε μέρος.

Συγκεκριμένα, κατέκτησε χρυσό βραβείο στην κατηγορία Bakery Products, για το παξιμάδι Ζέας – «Παξαμάς», καινοτόμο και μοναδικό στην κατηγορία του καθώς παράγεται με άλευρα Ζέας υψηλής περιεκτικότητας σε φυτικές ίνες και πρωτεΐνες, διατηρώντας όλα τα θρεπτικά συστατικά, ατόφια.

Silver βραβείο στην κατηγορία “Free from or Low” Food Products, κέρδισε το ψωμί «Χωρίς προσθήκη σε Αλάτι και Ζάχαρη» το οποίο περιέχει χαμηλό ποσοστό αλατιού (0,006%) καθώς και μειωμένη ποσότητα ζάχαρης, συμβάλλοντας στον έλεγχο της ημερήσιας πρόσληψης των δυο αυτών συστατικών, στο πλαίσιο διατήρησης μιας ισορροπημένης διατροφής χωρίς όμως κανένα περιορισμό στη γεύση!

Επίσης silver βραβείο δόθηκε στο ψωμί «Lower Carb» που αποτελεί την ιδανική επιλογή για όλους όσοι φροντίζουν το σώμα τους και τη διατροφή τους καθώς είναι εξαιρετικά πλούσιο σε πρωτεΐνες αλλά με 30% λιγότερους υδατάνθρακες, χάρη στα άλευρα σπόρων βρώμης, λιναρόσπορου και φάβας, πλούσια σε πρωτεΐνες και φυτικές ίνες.

Τέλος, το bronze βραβείο απέσπασε το ψωμί «Slim Toast», με άλευρα από ρίζα γλυκομαννάνης που συστήνεται από την Ελληνική Ιατρική Εταιρεία Παχυσαρκίας (ΕΙΕΠ) καθώς συμβάλλει στην απώλεια βάρους, στο πλαίσιο δίαιτας μειωμένων θερμίδων. Πιο συγκεκριμένα, καταναλώνοντας μία φέτα ψωμί Slim Toast πριν από κάθε γεύμα, σε συνδυασμό με δύο ποτήρια νερό, αισθάνεσαι πιο χορτάτος και τρως λιγότερο.

Κατά τη διάρκεια της απονομής, τα βραβεία παρέλαβε η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων Στελίνα Φουστέρη της «Καραμολέγκος», μαζί με την αρμόδια ομάδα Marketing.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider