Οργισμένος ο Τζάστιν Μπίμπερ με την H&M: «Μην αγοράζετε τα σκουπίδια τους»

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Οργισμένος ο Τζάστιν Μπίμπερ με την H&M: «Μην αγοράζετε τα σκουπίδια τους»
Ο 28χρονος τραγουδιστής κατήγγειλε τη γνωστή εταιρεία ρούχων H&Μ επειδή φέρεται να πουλάει μια συλλογή από προϊόντα με το όνομα και το πρόσωπό του επάνω χωρίς τη συγκατάθεσή του.

Ο Τζάστιν Μπίμπερ εξαπέλυσε τα πυρά του κατά της H&M, με αφορμή μια κολεξιόν με ρούχα της εταιρίας, που απεικονίζουν τον ίδιο, καθώς όπως ισχυρίζεται δεν πήρε την έγκρισή του για να την κυκλοφορήσει.

«Το εμπόρευμα της H&M που έφτιαξε με εμένα είναι σκουπίδια και δεν το ενέκρινα», επεσήμανε ο διάσημος ποπ τραγουδιστής με story του στο Instagram, προτρέποντας τους 270 εκατ. followers του να μην τα αγοράσουν.

«Δεν ενέκρινα τίποτα από τη συλλογή merch που έβαλε η H&M», συνέχισε ο Τζάστιν Μπίμπερ, με έναν εκπρόσωπο της H&M να δηλώνει στο Reuters ότι: «Όπως με όλα τα άλλα αδειοδοτημένα προϊόντα και συνεργασίες, η H&M ακολούθησε τις κατάλληλες διαδικασίες έγκρισης».

Τα ρούχα που κυκλοφόρησε η 2η μεγαλύτερη αλυσίδα ενδυμάτων αφορούν μια σειρά από μπλουζάκια και φούτερ με κουκούλα με την εικόνα και τους στίχους του Pop star. Το εύρος των τιμών κυμαίνεται από 50 δολάρια έως 114 δολάρια.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Παραδοχή Πούτιν: Η κατάσταση στις 4 επαρχίες της Ουκρανίας που έχει προσαρτήσει η Μόσχα είναι «εξαιρετικά δύσκολη»

Βελγικά ΜΜΕ: Παραδέχθηκε η Καϊλή ότι ζήτησε από τον πατέρα της να κρύψει μέρος των χρημάτων

Σκάνδαλο διαφθοράς: Αναβλήθηκε για τις 3 Ιανουαρίου η απόφαση για την έκδοση στο Βέλγιο της κόρης του Αντόνιο Παντσέρι

gazzetta
gazzetta reader insider insider