Σημαντική μείωση στα κέρδη της General Electric για το γ' τρίμηνο

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Σημαντική μείωση στα κέρδη της General Electric για το γ' τρίμηνο
Για το σύνολο του 2022, η GE υποβάθμισε τις εκτιμήσεις της για τα προσαρμοσμένα κέρδη ανά μετοχή.

Σημαντική μείωση στην κερδοφορία της κατέγραψε η General Electric για το γ' τρίμηνο του 2021, σύμφωνα με τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε ο βιομηχανικός όμιλος από τις ΗΠΑ.

Η GE ανακοίνωσε προσαρμοσμένα κέρδη 1,06 δισ. δολαρίων έναντι 1,32 δισ. δολαρίων στο γ' τρίμηνο του 2021. Τα προσαρμοσμένα κέρδη ανά μετοχή διαμορφώθηκαν σε 35 σεντ ανά μετοχή έναντι κερδών 53 σεντ ανά μετοχή στο γ' τρίμηνο του 2021 και ενώ οι αναλυτές που συμμετείχαν σε δημοσκόπηση του FactSet ανέμεναν κέρδη στα 47 σεντ ανά μετοχή.

Τα έσοδα της GE διαμορφώθηκαν σε 19,08 δισ. δολάρια, αυξημένα 2,8% σε ετήσια βάση και ενώ οι αναλυτές ανέμεναν έσοδα στα 18,4 δισ. δολάρια.

Για το σύνολο του 2022, η GE υποβάθμισε τις εκτιμήσεις της για τα προσαρμοσμένα κέρδη ανά μετοχή στα 2,40 με 2,80 ανά μετοχή έναντι της προηγούμενης εκτίμησης της διοίκησης για κέρδη 2,8 έως 3,5 δολαρίων ανά μετοχή.

Μετά από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, η μετοχή της General Electric σημειώνει άνοδο 0,8% πριν από το άνοιγμα της συνεδρίασης στην Wall Street.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

General Motors: Σημαντική ενίσχυση κερδών στο γ' τρίμηνο - Κάτω από τις προβλέψεις τα έσοδα

UPS: Κάτω από τις εκτιμήσεις τα έσοδα στο γ' τρίμηνο - Μεγάλη αύξηση στην αγορά των ΗΠΑ

gazzetta
gazzetta reader insider insider