Τζεφ Μπέζος: Έστειλε στο διάστημα χιλιάδες ευχετήριες κάρτες παιδιών (pic)

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τζεφ Μπέζος: Έστειλε στο διάστημα χιλιάδες ευχετήριες κάρτες παιδιών (pic)
Ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου έστειλε «βόλτα» στο διάστημα χιλιάδες ευχετήριες κάρτες παιδιών.

Χιλιάδες ευχετήριες κάρτες παιδιών από σχολεία όλου του κόσμου ταξίδεψαν στο διάστημα και επέστρεψαν στη Γη, με έναν πύραυλο της Blue Origin, της διαστημικής εταιρείας του Τζεφ Μπέζος.

Συγκεκριμένα, ο ιδρυτής της Amazon - και πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου - δημοσίευσε ένα βίντεο στο Twitter, στο οποίο εμφανίζεται να βγαίνει από έναν πύραυλο που «μόλις» έχει προσγειωθεί στη Γη, μετά από ένα σύντομο ταξίδι στο διάστημα.

Οι κάρτες ήταν των παιδιών του «Club For The Future»

Σύμφωνα με σχετικό σημοδίευμα του Forbes, μέσα στην άκατο του πυραύλου δεν υπήρχαν άνθρωποι, υπήρχαν όμως χιλιάδες ευχετήριες κάρτες από παιδιά που «Club For The Future», έναν Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό που ίδρυσε η Blue Origin. Ο Οργανισμός απευθύνεται σε παιδιά, γονείς και καθηγητές και η αποστολή του είναι να δώσει συχνή, οικονομική και αξιόπιστη πρόσβαση σε πληροφορίες και προγράμματα που έχουν σχέση με το διάστημα. Στόχος είναι να «δημιουργηθεί» η νέα γενιά διαστημικών εξερευνητών.

«Αυτό το όχημα έχει εκτοξευθεί στο διάστημα και έχει επιστρέψει σώο συνολικά 6 φορές» ανέφερε ο Τζεφ Μπέζος στο tweet του.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider