Συναντήθηκαν κρυφά οι επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών ΗΠΑ - Ρωσίας

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Συναντήθηκαν κρυφά οι επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών ΗΠΑ - Ρωσίας

Ο επικεφαλής της CIA συνάντησε μυστικά τον Ρώσο ομόλογό του, στην Ουάσινγκτον. Όπως αποκάλυψε στο BBC, ο Μάικλ Πομπέο, στην κρυφή συνάντησή του με τον Σεργκέι Ναρίσκιν συζήτησαν τον τρόπο με τον οποίο θα αντιμετωπίσουν μία ενδεχόμενη επιστροφή των μαχητών του Ισλαμικού Κράτους.

Την πληροφορία για την εν λόγω συνάντηση ο Πομπέο την επιβεβαίωσε σε συνέντευξη του που έδωσε στο δημοσιογράφο του BBC και αρμόδιο για θέμα τα ασφαλείας Γκόρντον Κορερ «Τις μέρες αυτές συζήτησα με τον Ρώσο συνάδελφο μου» δήλωσε ο Πομπέο. Ολόκληρη ης συνέντευξη θα μεταδοθεί στις 2 Φεβρουαρίου.

Νωρίτερα στην επίσκεψη του Ναρίσκιν στις ΗΠΑ είχε αναφερθεί ο Ρώσος πρεσβευτής στην Αμερική Ανατολί Αντόνμοφ σε συνέντευξη του στην εκπομπή «60 λεπτά» του ρωσικού τηλεοπτικού δικτύου «Ρωσία-1».

Τον Ναρίσκιν, όπως έγραψε η εφημερίδα Washington Post επικαλούμενη δικές της πηγές, συνόδευε στις Ηνωμένες Πολιτείες ο επικεφαλής της Γενικής Διεύθυνσης του ρωσικού Γενικού Επιτελείου ( γνωστή ως GRU) Ίγκορ Κόρμποφ, o επικεφαλής της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφαλείας (FSB -πρώην KGB). Ωστόσο ούτε ο Πομπέο ούτε ο Αντόνοφ αναφέρθηκαν στα άτομα που έφθασαν στην Ουάσιγκτον μαζί με τον Ναρίσκιν.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Συντάξεις: O φόβος για αύξηση των ορίων ηλικίας άνοιξε την πόρτα της «εξόδου» σε 48.000 ασφαλισμένους στο α' τρίμηνο

Στο στόχαστρο της ΑΑΔΕ οι «ύποπτες» επιστροφές φόρων

Δουλευταράδες οι Έλληνες αλλά με μικρότερο εργασιακό βίο σε σύγκριση με τους Eυρωπαίους

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider