Σε απεργιακό κλοιό η χώρα την Τετάρτη: Πώς θα κινηθούν μετρό, ηλεκτρικός και τραμ

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Σε απεργιακό κλοιό η χώρα την Τετάρτη: Πώς θα κινηθούν μετρό, ηλεκτρικός και τραμ
Το μετρό, ο ηλεκτρικός και το τραμ θα λειτουργήσουν από τις 11:00 ως και τις 17:00. 

Τη συμμετοχή τους στην 24ωρη απεργία της Τετάρτης, 8 Μαρτίου, αποφάσισαν οι εργαζόμενοι στη ΣΤΑΣΥ, με το μετρό, τον ηλεκτρικό και το τραμ να λειτουργούν εντούτοις για κάποιες ώρες, προκειμένου να διευκολύνουν τους επιβάτες στη μετακίνησή τους προς το κέντρο της Αθήνας, όπου και θα λάβουν χώρα οι κινητοποιήσεις, στη σκιά του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη.

Ειδικότερα, όπως μεταδίδει και το Reader.gr, το μετρό, ο ηλεκτρικός και το τραμ αναμένεται να λειτουργήσουν από τις 11:00 ως και τις 17:00.

«Συμμετέχουμε στην 24ωρη απεργία του Εργατικού Κέντρου Αθηνών την Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023, καθώς και στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί την ίδια μέρα στην πλατεία Συντάγματος και ώρα 13:00. Προς διευκόλυνση της προσέλευσης των διαδηλωτών στη συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος, ενημερώνουμε ότι τα μέσα σταθερής τροχιάς θα λειτουργήσουν από τις 11:00 έως τις 17:00» αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι στα Μέσα Σταθερής Τροχιάς.

Υπενθυμίζεται ότι αύριο, ακινητοποιημένα θα παραμείνουν τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ, ενώ δεμένα θα μείνουν και τα πλοία στον Πειραιά.

Παράλληλα, ρολά κατεβάζει και το Δημόσιο, στο πλαίσιο της απεργίας που κήρυξε η ΑΔΕΔΥ.

Την ίδια ώρα, και η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας, καλεί σε συμμετοχή στην 24ωρη απεργία και στις συγκεντρώσεις, όπως και η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας κηρύττει απεργία, για εκείνη την ημέρα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Απεργούν σήμερα οι εργαζόμενοι στον ΕΦΚΑ - Τα αιτήματά τους

gazzetta
gazzetta reader insider insider