Αλβανία: Παραδόθηκε στην αστυνομία ο 11ος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Αλβανία: Παραδόθηκε στην αστυνομία ο 11ος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη
Αστυνομία
Παραδόθηκε στις αρχές της χώρας του ο 20χρονος Αλβανός, ο οποίος κατηγορείται για την υπόθεση δολοφονίας του 19χρονου Άλκη και είχε διαφύγει στη γειτονική χώρα.

Παραδόθηκε στις αρχές της χώρας του ο 20χρονος Αλβανός, ο οποίος κατηγορείται για την υπόθεση δολοφονίας του 19χρονου Άλκη και είχε διαφύγει στη γειτονική χώρα. Την παράδοσή του επιβεβαίωσε, με δηλώσεις του, ο συνήγορός του Παρασκευάς Σπυράτος.

«Εδώ και μία ώρα περίπου ο εντολέας μου έχει παραδοθεί στο Αστυνομικό Τμήμα Κορυτσάς και θα ακολουθηθεί η νόμιμη διαδικασία της εκδόσεώς του ώστε να έρθει στην Ελλάδα και να αξιολογηθεί δικαστικά η υπόθεσή του», ανέφερε ο κ. Σπυράτος, επισημαίνοντας ότι ο 20χρονος «εμφανίστηκε αυτοβούλως και παραδόθηκε δηλώνοντας ότι παραιτείται κάθε δικαιώματός του να παραμείνει στη χώρα του και θέλει να έρθει στην Ελλάδα για να δικαστεί».

Υπενθυμίζεται πως από το πρωί της Πέμπτης, σε εξέλιξη βρίσκονται οι απολογίες τριών εκ των 11 συνολικά κατηγορούμενων για την δολοφονική επίθεση σε βάρος του 19χρνου Άλκη Καμπανού και δύο ακόμα φίλων του στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider