Dogecoin: Η Coinbase ξεκινά τις συναλλαγές και η τιμή του εκτοξεύεται 30%

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Dogecoin: Η Coinbase ξεκινά τις συναλλαγές και η τιμή του εκτοξεύεται 30%
Ακόμα και με την πρόσφατη κατρακύλα, η τιμή του έχει κερδίσει 9.000% μέσα στο τρέχον έτος.

Το dogecoin ανεβαίνει ραγδαία την Τετάρτη, με την Coinbase να στρώνει το έδαφος για την εισαγωγή του στις διαπραγματεύσεις της μεγαλύτερης πλατφόρμας ανταλλαγών κρυπτονομισμάτων στις ΗΠΑ.

«Με άμεση ισχύ, ξεκινάμε να δεχόμαστε εισερχόμενες συναλλαγές με doge στην Coinbase», έγραψε σε μια δημοσίευση της η εταιρεία την Τρίτη.

«Αν απαντώνται οι προϋποθέσεις ρευστότητας οι ανταλλαγές ξεκινούν την Πέμπτη 3 Ιουνίου, στις 9 π.μ. ώρα Ειρηνικού», προσέθεσε.

Με μια τελευταία ματιά το dogecoin διαπραγματεύεται στα 43 σεντς, μια αύξηση 33%, στην Coinbase.
Τον προηγούμενο μήνα, ο CEO Brian Armstrong δήλωσε πως η εταιρεία θα εισήγαγε το ψηφιακό νόμισμα στην πλατφόρμα, περισσότερο γιατί έχαναν έσοδα από το γεγονός ότι οι ανταγωνιστές της Coinbase διέθεταν το doge στο μέσο της εκτίναξης της αξίας του.

Η τιμή του dogecoin βρέθηκε σε πτώση μετά από την καταγραφή του ρεκόρ στα 75 σεντς, μετά την εμφάνιση του Έλον Μασκ στην εκπομπή Saturday Night Live.

Ακόμα και με την πρόσφατη κατρακύλα, η τιμή του έχει κερδίσει 9.000% μέσα στο τρέχον έτος.

Oι bullish αναφορές από τον Μασκ μέχρι τώρα έχουν βοηθήσει στην άνοδο της τιμής του κρυπτονομίσματος, ωστόσο όσοι περίμεναν πως μετά την τηλεοπτική του εμφάνιση θα ξεπεράσει το όριο του 1 δολαρίου, απογοητεύτηκαν.

Ο Μασκ παραμένει ένας φανατικός υποστηρικτής του dogecoin.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider