PikaBoost: Το σύστημα που μετατρέπει κάθε κλασικό ποδήλατο σε ηλεκτρικό μόνο με 300 δολάρια

το PikaBoost από το LIVALL, ένας μετατροπέας eBike που παρέχει βοήθεια στα κλασικού τύπου ποδήλατα μπορεί να μετατρέψει ένα τυπικό ποδήλατο σε ηλεκτρικό.
PikaBoost: Το σύστημα που μετατρέπει κάθε κλασικό ποδήλατο σε ηλεκτρικό μόνο με 300 δολάρια

Μια παράπλευρη ωφέλεια των εξελίξεων στο χώρο των ηλεκτρικών οχημάτων αποτελεί η βελτίωση στον τομέα των ηλεκτρικών ποδηλάτων. Η κυριαρχία των eBikes είναι εμφανής όπου κι αν κοιτάξει κανείς, ανεξαρτήτως εάν πολλοί λάτρεις του πεντάλ εξακολουθούν να προτιμούν τις κλασικές εκδόσεις με παραδοσιακή λειτουργία λόγω του μικρότερου βάρους τους και των ευνοϊκότερων επιπτώσεων στη φυσική κατάσταση του χρήστη.

Διαβάστε ακόμα: Ηλεκτρικά πατίνια - Η Red Bull Racing σχεδίασε ένα eScooter από ανθρακονήματα εμπνευσμένο από τη Formula 1

Ωστόσο, τα ηλεκτρικά ποδήλατα διευκολύνουν σίγουρα περισσότερους ανθρώπους τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στη δραστηριότητα της ποδηλασίας, ο οποίοι δεν θα το έκαναν με παραδοσιακούς όρους.

Ομοίως, τα eBikes επιτρέπουν στους αναβάτες να επιτύχουν υψηλότερο επίπεδο απόδοσης και αποδεικνύονται χρήσιμη βοήθεια σε ανηφορικές διαδρομές. Ωστόσο τέτοιο τύπου ποδήλατα δεν είναι φθηνά και οι περισσότεροι περιστασιακοί χρήστες δεν θέλουν να ξοδέψουν περισσότερα χρήματα για ένα eBike, ειδικά αν έχουν ήδη ένα που τους έχει βολέψει για χρόνια.

Εικόνα

Σ’ αυτές τις περιπτώσεις φαίνεται ιδιαίτερα χρήσιμο το PikaBoost από το LIVALL, ένας μετατροπέας eBike που παρέχει βοήθεια στα κλασικού τύπου ποδήλατα για περισσότερη σταθερότητα και ισχύ στο δρόμο.

A post shared by LIVALL PikaBoost (@livall_pikaboost)

Με μήκος λίγο περισσότερο από 33 εκατοστά και βάρος σχεδόν 3 κιλά, η μονάδα ιόντων λιθίου all-in-one αποθηκεύεται εύκολα και χρειάζεται μόλις 30 δευτερόλεπτα για να εγκατασταθεί χωρίς τη χρήση εργαλείων.

Επιπλέον, η αδιάβροχη βαθμολογία IP66 και η αυτονομία 30 χλμ. του επιτρέπουν να είναι μια απρόσκοπτη επέκταση του καθημερινού σας ποδηλάτου. Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν μπαταρία αυτοφόρτισης, ενσωματωμένη θύρα USB, φρενάρισμα που τροφοδοτεί τη φόρτιση, προστασία από πτώση και τρεις έξυπνες λειτουργίες οδήγησης.

Ενώ τα περισσότερα eBikes θα είναι πιο ακριβά από το τυπικό σας ποδήλατο, το PikaBoost είναι το αρκετά προσιτό πρόσθετο στα κλασικά μοντέλα. Με καμπάνια που τρέχει αυτή τη στιγμή στο Kickstarter έως τις 18 Δεκεμβρίου, η συσκευή είναι διαθέσιμη με μόλις 299 δολάρια.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ