Κιμ Καρντάσιαν: Αγόρασε την έπαυλη της Σίντι Κρόφορντ στο Μαλιμπού για 70,4 εκατ. δολάρια

Κιμ Καρντάσιαν: Αγόρασε την έπαυλη της Σίντι Κρόφορντ στο Μαλιμπού για 70,4 εκατ. δολάρια

Η Κιμ Καρντάσιαν, σταρ της τηλεόρασης, επιχειρηματίας και πρόσφατα δισεκατομμυριούχος, αγόρασε πρόσφατα τη βίλα της Σίντι Κρόφορντ στο Μαλιμπού για το εκπληκτικό ποσό των 70,4 εκατ. δολαρίων. Με εκπληκτική ακτή θέα στον Ειρηνικό Ωκεανό, το πρόσφατα αγορασμένο κτήμα είναι το πιο ακριβό ακίνητο που πουλήθηκε φέτος στην περιοχή.

Διαβάστε ακόμα: Τζένιφερ Άνιστον - Αγόρασε την αγροικία της Όπρα Γουίνφρι στην Καλιφόρνια για 14 εκατ. δολάρια

Οι συνεννοήσεις έγιναν εκτός αγοράς και η συμφωνία έκλεισε την περασμένη εβδομάδα. Η νέα προσθήκη, έρχεται ως επιστέγασμα της έντονης δραστηριότητας της Καρντάσιαν τον τελευταίο καιρό στον κλάδο των ακινήτων.

Εικόνα

Πριν από μερικές εβδομάδες, παρουσίασε δύο ακίνητα προς πώληση: ένα ακίνητο 5,3 εκατ. δολαρίων στο Hidden Hills και ένα διαμέρισμα στο Calabasas 3,5 εκατ. δολαρίων. Το διαμέρισμα σχεδιασμένο από τον Vincent Duysen εμφανίστηκε στο ριάλιτι σόου «Keeping up With the Kardashians» και παλαιότερα ήταν γραφείο για τη σειρά ρούχων της Κιμ, Skims.

Εικόνα

Το κτήμα στο Μαλιμπού που μέχρι πρόσφατα ανήκε στο supermodel Σίντι Κρόφορντ, βρίσκεται στην αποκλειστική γειτονιά Encinal Bluffs και εκτείνεται σε 3,12 στρέμματα. . Το σπίτι σε μεσογειακό στιλ καταλαμβάνει 692 τετραγωνικά μέτρα και έχει ιδιωτική πρόσβαση που οδηγεί στη λευκή αμμώδη παραλία El Sol.

Εικόνα

Παρά το γεγονός ότι είναι ένα διώροφο κτίριο, η κάτοψή του επιτρέπει πολλαπλά καταστρώματα και αίθρια, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν για υπαίθρια χαλάρωση.

Εικόνα

Επιπλέον, γύρω από την ιδιοκτησία υπάρχουν άλλες ανέσεις, όπως γήπεδο τένις, καμπάνα δίπλα στην πισίνα, εξωτερικό τζάκι και χώρος σπα, όλα με θέα στον εκπληκτικό Ειρηνικό Ωκεανό.

Εικόνα

Μέσα στη νέα κατοικία της Κιμ Καρντάσιαν υπάρχουν συνολικά τέσσερα υπνοδωμάτια μαζί με πεντέμισι μπάνια. Μεγάλες συρόμενες γυάλινες πόρτες προσφέρουν απρόσκοπτη θέα και πρόσβαση στους εξωτερικούς χώρους.

Εικόνα

Η μεγάλη κρεβατοκάμαρα δεν έχει μόνο το δικό της τζάκι και καθιστικό, αλλά διαθέτει επίσης διπλά μπάνια που μοιάζουν με σπα και δωμάτιο-ντουλάπα. Υπάρχει επίσης ένα γυμναστήριο με θολωτές οροφές.

Εικόνα

Η έπαυλη ήταν εισηγμένη στο μεσιτικό γραφείο Coldwell Banker με αρχική τιμή 99 εκατ. δολαρίων. Ακόμα κι αν η τελική τιμή κατέβηκε στα 70,4 εκατ. δολάρια, εξακολουθεί να είναι το πιο ακριβό σπίτι που πωλήθηκε στο Μαλιμπού φέτος και το τέταρτο πιο ακριβό στην Καλιφόρνια.

Με αυτή την αγορά, η Κιμ Καρντάσιαν θα είναι η νέα γειτόνισσα της Lady Gaga, του Λεονάρντο Ντι Κάπριο και της Σερ.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ