Κιμ Καρντάσιαν: Βγάζει το μινιμαλιστικό της διαμέρισμά της στην αγορά για 3,5 εκατ. δολάρια

Το μίνιμαλ διαμέρισμά της στην περιοχή Calabasas της Καλιφόρνια βγάζει η Κιμ Καρντάσιαν στην αγορά για 3,5 εκατ. δολάρια. Το 220 τετραγωνικών μέτρων ακίνητο σχεδιάστηκε από τον Vincent Van Duysen και χρησιμοποιήθηκε ως γραφείο για την εταιρεία Skims της ιδιοκτήτριας.
Κιμ Καρντάσιαν: Βγάζει το μινιμαλιστικό της διαμέρισμά της στην αγορά για 3,5 εκατ. δολάρια

Δεν είναι κρυφό ότι η φυλή των Καρντάσιαν-Τζένερ λατρεύει να αγοράζει ακίνητα σε πλούσιους θύλακες της Καλιφόρνια. Ένα από αυτά, το μινιμαλιστικό διαμέρισμα της Κιμ Καρντάσιαν στην περιοχή Calabasas, βγαίνει τώρα προς πώληση για 3,5 εκατ. δολάρια.

Διαβάστε ακόμα: Kim Air - Μετά τo Instagram, η Kardashian κατακτά και τους ουρανούς με το νέο της ιδιωτικό jet

Σύμφωνα με τον ιστότοπο Dirt, η μεγιστάνας της ομορφιάς και των καλλυντικών αγόρασε αρχικά το ακίνητο το 2017 για 1,6 εκατ. δολάρια ενώ ήταν παντρεμένη με τον ράπερ και πλέον εν διαστάσει σύζυγό της, Kanye West.

Εικόνα

Δύο χρόνια αργότερα, το μονόχρωμο διαμέρισμα σε μοναστηριακό στυλ φάνηκε να επανέρχεται στην αγορά αλλά δεν πουλήθηκε ποτέ. Καταχωρημένο τώρα στο πορτφόλιο του μεσιτικού γραφείου Compass, οι πιθανότητες να πουληθεί φαίνονται μεγαλύτερες από ποτέ, μιας και η περιοχή όπου βρίσκεται παρουσιάζει τον τελευταίο καιρό ιδιαίτερο αγοραστικό ενδιαφέρον.

Εικόνα

Όσον αφορά τη διακόσμηση εσωτερικών χώρων, το πρώην ζευγάρι είναι γνωστό για το έντονο μίνιμαλ γούστο του και αυτό το διαμέρισμα των 220 τετραγωνικών μέτρων δεν αποτελεί εξαίρεση.

Τη συμφωνία όλων των αποχρώσεων του μπεζ ανέλαβε να συντονίσει ο Βέλγος αρχιτέκτονας Vincent Van Duysen, ο οποίος επιμελήθηκε όλους τους μοντέρνους εσωτερικούς χώρους αλλά συνέδραμε επίσης και στη δημιουργία της περίφημης βίλας του ζευγαριού στο Hidden Hills.

Εικόνα

Το διαμέρισμα, αν και παρόμοιο στην αισθητική του αλλά πολύ μικρότερο σε κλίμακα, παρουσιάζεται με λιτή επίπλωση και μια πληθώρα από ανοιχτόχρωμα, ουδέτερα οργανικά υλικά.

Η μονάδα βρίσκεται στο συγκρότημα Avanti του Calabasas και περιλαμβάνει τρία υπνοδωμάτια και τέσσερα μπάνια. Σε όλο το σπίτι υπάρχει μια σειρά από σχεδιαστικές λεπτομέρειες που αντικατοπτρίζουν την απλοϊκή αλλά στυλιζαρισμένη προσέγγιση του Van Duysen.

Εικόνα

Το ευρωπαϊκό δρύινο δάπεδο με φαρδιά σανίδα, οι γκρι τοίχοι από γύψο και τα σκούρα φωτιστικά επώνυμων σχεδιαστών είναι μερικά από τα σημεία αναφοράς της αρχιτεκτονικής προσέγγισης.

Το διαμέρισμα διαθέτει επίσης κουζίνα σεφ που είναι διακοσμημένη με κορυφαίες συσκευές, όπως φούρνο Gaggenau, ψυγείο Sub-Zero και πλυντήριο πιάτων Bosh.

Κατά τα άλλα, η κύρια σουίτα διαθέτει μια ανεξάρτητη μπανιέρα JEE-o soho, τουαλέτα Toto, βρύσες MGS και ένα προσαρμοσμένο νιπτήρα.

Εικόνα

Αν η κατοικία σας φαίνεται γνώριμη, αυτό συμβαίνει επειδή έχει εμφανιστεί αρκετές φορές στην αρχική σειρά «Keeping Up with the Kardashians» όλα αυτά τα χρόνια. Επιπλέον, ο χώρος χρησίμευε και ως γραφείο για την εταιρεία της Κιμ Καρντάσιαν KKW Beauty and Skims.

Εικόνα

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ακίνητο μπορείτε να επισκεφθείτε την αντίστοιχη ιστοσελίδα του μεσιτικού γραφείου Compass που έχει αναλάβει την πώληση.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ