Τζένιφερ Άνιστον: Αγόρασε την αγροικία της Όπρα Γουίνφρι στην Καλιφόρνια για 14 εκατ. δολάρια

Η τζένιφερ Άνιστον είναι η νέα ιδιοκτήτρια της αγροικίας που ανήκε στην Όπρα Γουίνφρι. Η «τοσκανική αγροικία» των 370 τετραγωνικά μέτρα βρίσκεται στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια και αγοράστηκε από την ηθοποιό του Χόλιγουντ αντί 14 εκατ. δολαρίων.
Τζένιφερ Άνιστον: Αγόρασε την αγροικία της Όπρα Γουίνφρι στην Καλιφόρνια για 14 εκατ. δολάρια

Η αγορά ακινήτων δεν είναι απλή υπόθεση. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για το Μοντεσίτο της Καλιφόρνια, το οποίο αποτελεί κυριολεκτικά καταφύγιο διασημοτήτων. Η τελευταία προσθήκη στη λίστα με τα βαρύγδουπα ονόματα ιδιοκτητών που διαθέτουν βίλες στην περιοχή είναι αυτή της Τζένιφερ Άνιστον η οποία αγόρασε πρόσφατα το σπίτι της «αυτοκράτειρας» των Μέσων Ενημέρωσης Όπρα Γούνφρι αντί του ποσού των 14,8 εκατ. δολαρίων.

Διαβάστε ακόμα: Billie Holiday - Το σπίτι της θρυλικής τραγουδίστριας της τζαζ επιστρέφει στην αγορά για 14 εκατ. δολάρια

Η «τοσκανική αγροικία», όπως ονομαζόταν παλαιότερα, χτίστηκε το 1998, και με την πάροδο των χρόνων έχει ανακαινιστεί σε μεγάλο βαθμό. Περιλαμβάνει τέσσερα υπνοδωμάτια, τρία μεγάλα μπάνια και ένα μικρότερο σε περισσότερα από 370 τετραγωνικά μέτρα. Διαθέτει επίσης επίσης ένα μικροσκοπικό, ανεξάρτητο ξενώνα και ένα αυτόνομο κτήριο γυμναστηρίου.

Εικόνα

Περικυκλωμένες από ένα στρέμμα δασώδους έκτασης οι εγκαταστάσεις του σπιτιού περιτριγυρίζονται από χλοοτάπητες, περιποιημένους κήπους, βεράντες για διασκέδαση, αρκετές ώριμες βελανιδιές και ένα τεράστιο γκαράζ που μπορεί εύκολα να φιλοξενήσει 15 αυτοκίνητα.

Εικόνα

Η Oprah αγόρασε το ακίνητο στις αρχές του 2021 έναντι 10,5 εκατ. δολαρίων από τον διαχειριστή hedge fund της Νέας Υόρκης Φρεντ Σούμαν και τη σύζυγό του Στέφανι. Εκείνη την εποχή, περιλάμβανε ένα μεγάλο συγκρότημα με κύρια κατοικία σε μεσογειακό στιλ, δύο μικρές εξοχικές κατοικίες και καταπράσινους κήπους.

Εικόνα

Αργότερα ωστόσο, η μεγιστάνας των μέσων ενημέρωσης χώρισε την κατοικία σε δύο μέρη και πούλησε κάθε μισό σε διαφορετικούς αγοραστές -ένα στον Μπομπ Γκριν που τυγχάνει να είναι ο προσωπικός γυμναστής και διαχειριστής ακινήτων της Όπρα και ένα άλλο στην Τζένιφερ Άνιστον.

Εικόνα

Δεν είναι είδηση ότι η Άνιστον έχει κάνει μια περιουσία στην κινηματογραφική της καριέρα. Κέρδισε περίπου 90 εκατ. δολάρια κατά τη διάρκεια της 10ετούς προβολής του «Friends», σειρά που την ανέδειξε σε τεράστια διασημότητα αμέσως μετά. Η Άνιστον έχει εμφανιστεί σε περισσότερες από 40 ταινίες από τότε και είναι η πλουσιότερη από ολόκληρο το καστ της θρυλικής τηλεοπτικής σειράς.

Εικόνα

Από την άλλη, η Όπρα δεν θα στερηθεί το ακίνητο. Η κύρια κατοικία της άλλωστε είναι η πολυτελής βίλα στο Λος Άντζελες που αγόρασε το 2012 για 21 εκατ. δολάρια και βρίσκεται στην κορυφή ενός λόφου στο Bel Air.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ