INSIDE OUT

Το «πρόβλημά της» έγινε πρόβλημα του Συριζα, Βουλαρίνος επαινεί Ανδρουλάκη, Στην κολυμπήθρα κι ο Ευκλείδης

Μαρία Νταλιάνη
19-04-2024 | 07:05
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Το «πρόβλημά της» έγινε πρόβλημα του ΣΥΡΙΖΑ, Βουλαρίνος επαινεί Ανδρουλάκη, Στην κολυμπήθρα κι ο Ευκλείδης

«Είναι πρό-βλη-μά της!»

Όμως τώρα έγινε πρό-βλη-μά του! Του Παπανώτα. Η αναφορά του πως αν μια γυναίκα μένει με τον κακοποιητή της συνιστά πρόβλημά της, γύρισε μπούμερανγκ. Όχι μόνο στον υποψήφιο, αλλά και στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ που τον επέλεξε. Τώρα ο Δ. Παπανώτας, αντί για τις Βρυξέλλες, ίσως αναγκαστεί να ξαναγυρίσει στην TV.

ΣΥΡΙΖΑ: Το παρασκήνιο της αποπομπής του Παπανώτα

Ένα ατέλειωτος πονοκέφαλος αυτό το ταξίδι στις ΗΠΑ για τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ που μάλλον σε λίγο θ’ αρχίσει ν’ αναπολεί τις ήσυχες μέρες που ήταν φαντάρος στη Θήβα. Καταρχήν η ακύρωση της συνάντησης με το ισχυρό αμερικανο-ισραηλινό λόμπι. Μετά η ανάγνωση του «Πιστεύω», παράλληλα με την επίθεση στον Γ. Αυτιά για το «Πατρίς Θρησκεία Οικογένεια». Στην συνέχεια η αναπάντεχη τροπή που πήρε η εξομολόγησή του για το θαύμα της κολυμβήθρας που άφησε άφωνο ακόμα και τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο. Και πριν καν προλάβει να προσγειωθεί στην Αθήνα, το κεφάλαιο Παπανώτα που έκλεισε με πάταγο. Η πολιτική σκηνή τελικά έχει αναπάντεχες στροφές. Ενίοτε προκαλεί ίλιγγο.

Δεν το περίμενε

Τα χαστούκια στον Παπανώτα ήρθαν από εκεί που δεν το περίμενε. Από τις συνυποψήφιές του στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ. Οι κ.κ. Μπεκατώρου και Τσαμπάζη τον έβαλαν στην θέση του χωρίς μου σου του. Καμία νερόβραστη αβροφροσύνη μεταξύ συνυποψηφίων.

«Θα απαντήσω στη δήλωση του κ. Παπανώτα ότι με απόλυτους αριθμούς ότι 238.476 γυναίκες κακοποιούνται σωματικά ή και σεξουαλικά από σύντροφο/ σύζυγο κατά τη διάρκεια του έτους. Δηλαδή 653 γυναίκες κάθε μέρα» είπε η Σοφία Μπεκατώρου (Παραπολιτικά fm). «Δεν φανταζόμαστε πράγματα, έχει έρθει η ώρα που πρέπει να φροντίσουμε να παρθούν λύσεις. Ελπίζω ότι θα φροντίσει το ίδιο το κόμμα να σταθεί όπως πρέπει. Περιμένω να κάνει και αυτό την κίνησή του διότι πράγματι δεν μπορούμε να λέμε ότι φέρνουμε ανθρώπους με νέες ιδέες και οι άνθρωποι που έρχονται όχι μόνο έχουν απαρχαιωμένες αλλά είναι και οι προσωπικές τους απόψεις».

Χωρίς ομπρέλα

Εάν ο γνωστός πανελίστας εκτιμούσε ότι έχει «ομπρέλα Κασσελάκη», μάλλον εκτιμούσε λάθος.

«Με λύπη αναγκάζομαι να εξαιρέσω από το Ευρωψηφοδέλτιο τον Δημήτρη Παπανώτα» έγραψε ο Πρόεδρος Κασσελάκης. «Γνωρίζω ότι εξέδωσε διορθωτική ανακοίνωση, όμως το θέμα στο οποίο αναφέρθηκε είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο και δε χωρεί συζήτηση» συνέχισε, αδειάζοντας και την εκπρόσωπο τύπου του κόμματος Βούλα Κεχαγιά, η οποία νωρίτερα έβγαινε στα ραδιόφωνα λέγοντας πως από την στιγμή που υπήρξε διορθωτική δήλωση, το θέμα είχε κλείσει. Την θέση του στην ευρωλίστα του ΣΥΡΙΖΑ καταλαμβάνει ο Κ. Σιδηρόπουλος, γιος της πρώην βουλευτή και υπουργού (ΝΔ, ΑΝΕΛ, ΣΥΡΙΖΑ) Κατερίνας Παπακώστα.

Ευρωψηφοδέλτιο ΣΥΡΙΖΑ: Όλα τα ονόματα των υποψηφίων - Οι 5 «εκλεκτοί» Κασσελάκη

Όποιος γελάει τελευταίος

Οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ έφεραν χαμόγελα στο ΠΑΣΟΚ που αναμετράται για την δεύτερη θέση στις κάλπες της 9ης Ιουνίου. Ο Πρόεδρος Ανδρουλάκης μάλιστα συνειδητοποίησε τελευταία ότι η μουρμούρα για το εάν φταίει ο ίδιος, που το κόμμα δεν τραβάει, έχει γίνει σχεδόν πολιτικό επιχείρημα.

«Εγώ ξέρετε δεν κατέβηκα στην πολιτική για να είμαι διασκεδαστής. Κατέβηκα για να φέρω λύσεις στα προβλήματα του κόσμου» έλεγε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (Kontra, Γιάμαλη), απαντώντας στην ερώτηση, πως σχολιάζει το γεγονός ότι ορισμένοι επιρρίπτουν στην προσωπικότητά του την δημοσκοπική ακινησία. «Λένε ότι δεν χαμογελάτε» του είπε.

«Να ξέρετε όμως ότι γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος» απάντησε ο κ. Ανδρουλάκης.

Εύσημα Βουλαρίνου

Από την ίδια συνέντευξη viral έγινε απάντησή του στη ερώτηση εάν θα έλεγε ναι σε μια συνάντηση με τον Στέφανο Κασσελάκη.

«Και τι να πούμε; Να πούμε για τα βαφτίσια μας. Να πω κι εγώ, με βαφτίσανε στο Αρκαλοχώρι, στο Ηράκλειο. Σύμφωνα με κάποιες περιγραφές και μαρτυρίες των ανθρώπων που συμμετείχαν, βγαίνοντας από την κολυμβήθρα σχηματίστηκε ένας ήλιος του ΠΑΣΟΚ. Και μάλιστα είχε και πράσινο χρώμα. Πιθανώς γιατί χρησιμοποίησαν αγουρέλαιο».

Η εν λόγω περιγραφή μάλιστα απέσπασε τα εύσημα του δημοσιογράφου Μάνου Βουλαρίνου (Σκαι)!

Ευρωεκλογές της κολυμπήθρας

Στην ατυχή -για τον ίδιο- αποκάλυψη Κασσελάκη για το τι σχηματίστηκε στην κολυμπήθρα όταν βαπτίστηκε, έσπευσαν να βουτήξουν κι άλλοι. Ακόμα και ο φλεγματικός Ευκλείδης δεν άντεξε τον πειρασμό.

«Μαθαίνω ότι στη βάπτιση του Αλέξη Χαρίτση σχηματίστηκε ένα δρεπάνι κι ένα σφυρί. Ο παπάς, που δεν αναγνώριζε το συμβολισμό, είπε στους γονείς: το παιδί ούτε παπάς ούτε σπουδαίος θα γίνει, μάλλον ή αγρότης ή εργάτης» σημείωσε σε ανάρτηση. Συμπαθητική προσπάθεια, αλλά μέχρι στιγμής -αισθητικά πάντα- μετά το αυθεντικό του Κασσελάκη, πρώτο είναι το αγουρέλαιο του Ανδρουλάκη.

Ντέρμπι

Οι απροσδόκητες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ ανακατεύουν το πολιτικό σκηνικό. Η Κουμουνδούρου μπήκε στην ευθεία των ευρωεκλογών με αέρα. Ο νέος Αρχηγός κατάφερε να ελέγξει το κόμμα και εξασφάλισε εκεχειρία με τους εναπομείναντες βαρόνους. Οι τρεις παρουσιάσεις υποψηφίων σε Νέα Σμύρνη, Περιστέρι και Νέα Ιωνία έδωσαν φρεσκάδα και δημιούργησαν προσδοκίες. Τόσο, που κανείς δεν παρατήρησε οι νέοι που γράφτηκαν στο κόμμα και ψήφισαν για πρώτη φορά, ήταν μόλις 6.000, δηλαδή ο κάθε νέος υποψήφιος έφερε στο κόμμα καμιά διακοσαριά συγγενείς, φίλους και γνωστούς. Μόνο.

Όσο ο επικοινωνιακός Πρόεδρος Στέφανος εξασφαλίζει παράσταση δεύτερης θέσης και κρατάει το κόμμα στην περιοχή του 15-17% όλα καλά.

Τι θα γίνει όμως αν το asset γίνει βαρίδι;

Σας φιλώ

Η Πυθία

Διαβάστε περισσότερα άρθρα της στήλης INSIDE OUT

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Όλες οι ειδήσεις

23:45

Συνάντηση Στάρμερ - Τραμπ στα τέλη Ιουλίου στη Σκωτία

23:35

Ισραήλ: Δεν θα επιτρέψουμε καμία στρατιωτική απειλή στη νότια Συρία

23:30

Ζελένσκι: «Ευγνώμων» προς τον Τραμπ για τις παραδόσεις όπλων στην Ουκρανία

23:28

Κινέζος ΥΠΕΞ: Πεκίνο και Νέο Δελχί πρέπει να εργαστούν υπέρ μιας αμοιβαία επωφελούς συνεργασίας

23:21

Ουκρανία: Ο Ζελένσκι προτείνει για πρωθυπουργό τη Γιούλια Σβιριντένκο

23:10

Ήπια κέρδη στη Wall Street - Οι δασμοί Τραμπ δεν «τρόμαξαν» τους επενδυτές

23:00

Καματερό: Οριοθετήθηκε η πυρκαγιά στους πρόποδες του Ποικίλου Όρους

22:50

Ρουμανία: Η κυβέρνηση Μπολογιάν «επιβίωσε» από την πρόταση μομφής και προωθεί αυξήσεις φόρων

22:35

Ιράν: «Όχι» στις διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ εάν τεθεί ως όρος η διακοπή του προγράμματος εμπλουτισμού ουρανίου

22:15

Πτώση για το πετρέλαιο στη σκιά των δασμών Τραμπ στη Ρωσία

22:00

Ζελένσκι : Προτείνει για τη θέση του υπουργού Άμυνας τον νυν πρωθυπουργό Ντένις Σμίχαλ

21:48

Ισραηλινός ΥΠΑΜ: Τα πλήγματα στη Συρία είναι «σαφής προειδοποίηση προς το καθεστώς»

21:34

Ιταλία: 12 δισ. ευρώ και 150.000 θέσεις εργασίας θα στοιχίσουν οι δασμοί Τραμπ

21:17

Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε εργοστάσιο ανακύκλωσης στη ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου - Ήχησε το 112

21:10

Τσιάρας: Οι Ευρωπαίοι αγρότες δεν ζητούν προνομιακή μεταχείριση, ζητούν δίκαιους όρους

20:57

Λίβανος: Ο στρατός κατέστρεψε ένα μεγάλο εργοστάσιο παραγωγής χαπιών Captagon

20:55

Πυροσβεστική: 38 αγροτοδασικές πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο σε όλη τη χώρα

20:40

Κάλας: Η ΕΕ θεωρεί «μεγάλη» τη διορία των 50 ημερών που έδωσε ο Τραμπ στη Ρωσία

20:26

Υποχώρησε ο χρυσός μετά το υψηλό τριών εβδομάδων

20:16

Bitcoin: Η εβδομάδα των cryptos, τα κρίσιμα νομοσχέδια και τα αλλεπάλληλα ρεκόρ

20:05

Κομισιόν: Στην Ελλάδα και σε 4 ακόμα χώρες θα δοκιμαστεί η εφαρμογή επαλήθευσης ηλικίας για το διαδίκτυο

19:58

Τραμπ: Είμαι ανοιχτός σε συνομιλίες με την ΕΕ για τους δασμούς

19:51

Σε εξέλιξη φωτιά στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης - Μήνυμα από το 112

19:37

Πτωτικά οι ευρωαγορές στον απόηχο των δασμών Τραμπ στην ΕΕ - Απώλειες σχεδόν 5% για Volvo

19:36

Μ. Ανατολή: Η Χαμάς κατηγορεί τον Νετανιάχου ότι «οδηγεί σε αποτυχία» τις διαπραγματεύσεις

19:22

Τραμπ: Οι ΗΠΑ έχουν υποστεί εμπορική και στρατιωτική αφαίμαξη και από φίλους και από εχθρούς

19:08

Θεοχάρης: Έτοιμοι να υπερασπιστούμε τα ευρωπαϊκά συμφέροντα με ενότητα και αποφασιστικότητα

19:01

Τραμπ: Δασμοί 100% στη Ρωσία αν δεν υπάρξει κατάπαυση πυρός στην Ουκρανία σε 50 ημέρες - Στέλνει πυραύλους Patriot στο NATO

18:55

Βυθίστηκε σκάφος της Frontex ανοιχτά της Λέσβου - Διασώθηκε το πλήρωμα

18:52

ΕΕ για δασμούς: Θέλουν συμφωνία, μελετούν αντίμετρα, λοξοκοιτούν πλέον και τις υπηρεσίες