Οικονόμου: Προτεραιότητα η κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης και στο Δημόσιο

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Οικονόμου: Προτεραιότητα η κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης και στο Δημόσιο
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να ξαναδοθεί «επιταγή ακρίβειας» όπως είχε γίνει το Πάσχα.

«H Κυβέρνηση στηρίζει το σύνολο της κοινωνίας», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να ξαναδοθεί «επιταγή ακρίβειας» όπως είχε γίνει το Πάσχα και τονίζοντας πως η κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης και στον Δημόσιο τομέα είναι από τις δεσμεύσεις της Κυβέρνησης και αποτελεί προτεραιότητα.

Ωστόσο, παρέπεμψε στις δημοσιονομικές συνθήκες, τονίζοντας πως τα πάντα εξαρτώνται από τον δημοσιονομικό χώρο που τυχόν θα υπάρξει στο μέλλον, αφού αυτή τη στιγμή «έχουμε εξαντλήσει όλες τις δυνατότητες».

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ερωτηθείς για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, ο κ. Οικονόμου απάντησε πως ότι ήταν να ειπωθεί για το συγκεκριμένο θέμα έχει ειπωθεί και μάλιστα από τα πλέον επίσημα χείλη και δεν έχει νόημα να επανερχόμαστε συνεχώς στο ίδιο ζήτημα.

Τέλος, σε ό, τι αφορά το Fuel Pass 2, υπογράμμισε ότι περισσότεροι πολίτες θα πάρουν περισσότερα χρήματα κι αναφερόμενος στο θέμα κάποιων εξαιρέσεων από το πρόγραμμα, όπως για παράδειγμα στις κατόχους δίκυκλων μικρού κυβισμού, δεσμεύτηκε πως η Κυβέρνηση θα δει τα προβλήματα και θα διορθώσει τις τυχόν αδικίες.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Συνάντηση Μητσοτάκη - Ντράγκι σήμερα στη Ρώμη

Σκρέκας: Με το fuel pass καλύπτουμε το 90% των πολιτών

Σταϊκούρας: Η πλατφόρμα για το Fuel Pass 2 θα ανοίξει στο τέλος Ιουλίου

gazzetta
gazzetta reader insider insider