ΕΕ: Έως τέλος του 2021 η επίσημη έρευνα κατά της Google για τις διαφημίσεις

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
ΕΕ: Έως τέλος του 2021 η επίσημη έρευνα κατά της Google για τις διαφημίσεις
Ο τεχνολογικός κολοσσός κέρδισε 147 δισ. δολάρια το 2020 από τις online διαφημίσεις.

Οι αντιμονοπωλιακές αρχές της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι έτοιμες να προχωρήσουν σε επίσημη έρευνα κατά της Google για τις πρακτικές online διαφήμισεις, με την έρευνα να αναμένεται να εκκινήσει επίσημα μέχρι το τέλος του 2021.

Σύμφωνα με στελέχη της Κομισιόν που μίλησαν στο Reuters, η έρευνα θα αφορά τη μητρική της Google, Alphabet.

Η έρευνα θα μπορούσαν να αποτελέσει το μεγαλύτερο κίνδυνο για τα έσοδα της Google, που κέρδισε 147 δισ. δολάρια το 2020 από τις online διαφημίσεις, τα περισσότερα από κάθε άλλο όμιλο στον κόσμο.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Κοινωνική συμφωνία ιστορικής σημασίας για την ενίσχυση των συλλογικών συμβάσεων εργασίας - Πώς θα οδηγήσει σε αύξηση μισθών

Φορολοταρία: Έγινε η κλήρωση για τις συναλλαγές Οκτωβρίου - Δείτε εάν κερδίσατε έως 50.000 ευρώ

Ποιος έχει περισσότερο ανάγκη το Μουντιάλ 2026

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider