Προετοιμάζονται τα κομμωτήρια – Σε αναμονή τα ραντεβού

Ρομίνα Νικηφόρου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Προετοιμάζονται τα κομμωτήρια – Σε αναμονή τα ραντεβού

Εν αναμονή των αυριανών ανακοινώσεων σχετικά με τα μέτρα που θα ισχύσουν από τη Δευτέρα 22 Μαρτίου και το ενδεχόμενο της επαναλειτουργίας τους, βρίσκονται τα κομμωτήρια.

Σε πολλές επιχειρήσεις έχουν ήδη αρχίσει τα τηλεφωνήματα προκειμένου να κλειστούν ραντεβού για την επόμενη εβδομάδα, με τους επαγγελματίες προς το παρόν να κρατούν λίστα αναμονής, περιμένοντας τις επίσημες ανακοινώσεις προκειμένου να επιβεβαιώσουν τις κρατήσεις τους.

Όπως επισημαίνει στο insider.gr η Μαρία Σωτηροπούλου, πρόεδρος της Κλαδικής Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών Κουρέων Κομμωτών Ελλάδος, τα κομμωτήρια στις περιοχές που έχει ανασταλεί η λειτουργία τους, όπως για παράδειγμα στην Αττική, είναι έτοιμα σε κάθε περίπτωση όσον αφορά στα μέτρα προστασίας που πρέπει να τηρούν και αναμένουν να μάθουν επίσημα την ημερομηνία που θα ανοίξουν.

Η ίδια σημειώνει μάλιστα ότι μετά το πρώτο lockdown, οι πελάτες είναι περισσότερο προετοιμασμένοι και επισκέπτονται συνήθως τα κομμωτήρια πριν από την ανακοίνωση των περιοριστικών μέτρων, με αποτέλεσμα όταν ανοίγουν ξανά να μην παρατηρείται μεγάλη κίνηση, όπως έγινε την πρώτη φορά μέσα στην πανδημία. Εξάλλου τα περιοριστικά μέτρα με τον συγκεκριμένο αριθμό πελατών εντός των καταστημάτων δεν επιτρέπουν, έτσι κι αλλιώς, πολλά ραντεβού μέσα στην ημέρα. Τέλος η κ. Σωτηροπούλου επισημαίνει ότι και σε αυτό το lockdown παρατηρήθηκε το φαινόμενο της παράνομης πρακτικής με τις υπηρεσίες που παρέχονται κατ΄ οίκον.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider