Κουίκ: Παραμένει στο τραπέζι το θέμα Μουζάλα

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Κουίκ: Παραμένει στο τραπέζι το θέμα Μουζάλα

Εμμένουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στην παραίτηση του Γιάννη Μουζάλα, επαναλαμβάνοντας ωστόσο ότι παραμένει αταλάντευτη η στήριξή τους στην κυβέρνηση, όπως δήλωσε ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Τέρενς Κουίκ.

«Αυτή η κυβέρνηση δεν πέφτει κι εκείνοι που ονειρεύονται να προκαλέσουν με όλη αυτή τη φασαρία που πάνε να κάνουν δεν θα δικαιωθούν. Η κυβέρνηση θα παραμείνει για τετραετία", τόνισε μιλώντας στον ΑΝΤ1, σημειώνοντας ωστόσο ότι "το θέμα άρσης εμπιστοσύνης στο πρόσωπο του Γιάννη Μουζάλα για το ατόπημά του υφίσταται, είναι πάνω στο τραπέζι» και ότι δεν το ξεχνούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.

Ερωτηθείς σχετικά με το απόσπαμα παλαιότερων δηλώσεων του Πάνου Καμμένου περί «Μακεδονίας» που κυκλοφόρησε τις τελευταίες μέρες είπε ότι «όταν μιλάμε για Μακεδονία εννοούμε την Μακεδονία μας».

Ανάλογες ήταν οι δηλώσεις και της υφυπουργού Υποδομών Μαρίνας Χρυσοβελώνη στo MEGA.

Για τους Ανεξάρτητους Έλληνες το ζήτημα παραμένει ανοιχτό, είπε η κ. Χρυσοβελώνη και πρόσθεσε ότι υπάρχει «εκατέρωθεν δέσμευση ότι την Τετάρτη ο πρωθυπουργός με τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων θα προσεγγίσουν και πάλι το θέμα».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider