Αποστολάκης: Οι στιγμές επιβάλλουν ενότητα και εθνική συνεννόηση

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Αποστολάκης: Οι στιγμές επιβάλλουν ενότητα και εθνική συνεννόηση
«Όπως έκανα όλα αυτά τα χρόνια, θα το κάνω μακριά από πολιτικές σκοπιμότητες» τόνισε ο κ. Αποστολάκης.

«Οι στιγμές είναι κρίσιμες και επιβάλλουν ενότητα και εθνική συνεννόηση» τόνισε μιλώντας από τη Χίο ο υπουργός Άμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης.

«Κατόπιν του τιμητικού καλέσματος του κ. πρωθυπουργού, αποδέχθηκα όπως αναλάβω την πολιτική ευθύνη της ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων, διότι ως στρατιώτης έχω μάθει να υπηρετώ την πατρίδα και να μην αποφεύγω το καθήκον, όσο βαρύ και δύσκολο και αν είναι. Όπως έκανα όλα αυτά τα χρόνια, θα το κάνω μακριά από πολιτικές σκοπιμότητες. Οι στιγμές είναι άλλωστε κρίσιμες και επιβάλλουν ενότητα και εθνική συνεννόηση» ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός.

Παράλληλα, διαβεβαίωσε ότι «οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας είναι εδώ, είναι δυνατές, είναι αξιόπιστες, και είναι έτοιμες να εκτελέσουν την αποστολή τους στο ακέραιο και να προασπίσουν την εθνική ακεραιότητα της πατρίδας μας. Τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, κρατώντας ψηλά τη σημαία της αποτροπής, της ισχύος και της υπερηφάνειας, ώστε να προασπίσουν την ασφάλεια και την ειρήνη στην περιοχή ευθύνης της πατρίδας μας».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider