Κριμαία: Νέα επίθεση με drones και πυραύλους στη Σεβαστούπολη - Έκλεισε η γέφυρα του Κερτς

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Κριμαία: Νέα επίθεση με drones και πυραύλους στη Σεβαστούπολη - Έκλεισε η γέφυρα του Κερτς
Συναγερμό για επικείμενη αεροπορική επίθεση στη Σεβαστούπολη της Κριμαίας σήμανε απόψε ο διορισμένος από τη Ρωσία κυβερνήτης της πόλης, Μιχαήλ Ραζβοζάγιεφ, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters.

Πυραυλική επίθεση είναι σε εξέλιξη στην Κριμαία και οι ρωσικές αντιαεροπορικές δυνάμεις κατέρριψαν έναν πύραυλο, ανακοίνωσε μέσω του Telegram ο διορισμένος από τη Ρωσία κυβερνήτης της Σεβαστούπολης Μιχαήλ Ραζνοζάγιεφ.

«Οι στρατιώτες μας απωθούν μια επίθεση στην Κριμαία. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η αντιαεροπορική άμυνα κατέρριψε έναν πύραυλο κοντά στο αεροδρόμιο του Μπέλμπεκ. Οι προσπάθειες συνεχίζονται» έγραψε στην ανάρτησή του ο Ραζνοζάγιεφ.

Την ίδια ώρα, ο κυβερνήτης της επαρχίας Μπέλγκοροντ, Βιατσεσλάβ Γκλάντκοφ, ανέφερε ότι καταρρίφθηκαν επτά ουκρανικά μη επανδρωμένα, τηλεκατευθυνόμενα αεροσκάφη στην περιοχή αυτήν.

Η κυκλοφορία στη γέφυρα που συνδέει τη Ρωσία με τη χερσόνησο της Κριμαίας, την οποία προσάρτησε η Μόσχα το 2014, έχει διακοπεί προσωρινά, ανέφερε η διαχειρίστρια εταιρεία.

Στις 22 Σεπτεμβρίου τουλάχιστον ένας ουκρανικός πύραυλος έπληξε τη βάση του ρωσικού στόλου στη Μαύρη Θάλασσα, που βρίσκεται στη Σεβαστούπολη.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Νεκρός ο Ρώσος διοικητής του στόλου της Μαύρης Θάλασσας από ουκρανικό πλήγμα, ισχυρίζεται το Κίεβο

Κριμαία: «Πρωτοφανής κυβερνοεπίθεση» μετά το χτύπημα στο αρχηγείο του Στόλου της Μ. Θάλασσας

Συντρίμμια πυραύλου εντοπίστηκαν στην αποσχισθείσα περιφέρεια Υπερδνειστερία μετά από ρωσικές επιθέσεις στην Οδησσό

gazzetta
gazzetta reader insider insider